(07-12-2013, 01:25 PM)'pama' نوشته:خواهش میکنم مهیار عزیز.
بله بنده هم حدسم بر این هست که دوستانی که جهت اپلای؛ تو سبد انتخاباشون مستر آمریکا رو هم مد نظر دارند، به این نحو راحتتر بتونن اطلاعات مورد نظرشون رو استخراج کنند.
مهیار عزیز نظری که بنده برای چارچوب این تاپیکها دارم قطعا فقط یک پیشنهاد هست و در صورتی که با کلیت کار از جانب شما موافقت بشه، میشه با همفکری دوستان و همینطور با پیشنهادات مناسبتر شما و سایر مدیران عزیز، تاپیکها رو به نحو مناسبی ایجاد و مدیریت کرد.
نظر بنده اینه که میشه یه بخشی رو تو انجمن آمریکا ایجاد کرد به نام مستر، تو هر کدوم بنا به رنکینگ دانشگاه تاپیکهایی جداگونه داشته باشیم که تو هر تاپیک دانشگاههایی که برای این دوره پوزیشن دارند معرفی بشن، به طور مثال برای تاپ تن میشه یه تاپیک در نظر گرفت؛ یا برای دانشگاههای تو رنج فرضا 50 تا 100 (که میشه این بازه ها رو گسترده تر یا محدودتر کرد) یک تاپیک جدا در نظر گرفت، و به همین ترتیب برای سایر رنکینگها...
تو هر تاپیک هم میتونه هر دانشگاه تو یه پست یا در پست های متوالی معرفی و بررسی بشه، که این دانشگاه فرضا این رشته ها رو ارائه میده، شهریه داره یا خیر، تبعا فاند داره یا نه، همینطور اینکه تو کدوم ایالت هست و اطلاعاتی از این دست، که میشه به فرمت مشابه سایر تاپیکها قانون کلی ای در پست اول هر تاپیک تعریف بشه که طبق اون فرمت دانشگاهها معرفی بشن.
و یا اینکه به تفکیک برای هر رشته تاپیک جداگانه داشته باشیم که گمون میکنم این کار هم قدری فروم رو شلوغ میکنه و هم اینکه نظمش یه مقدار کمتر خواهد بود و فرضا کسی که دنبال یک رنکینگ خاصی هست به این نحو شاید نتونه به خواستش برسه...
البته تمام اینها تنها یک فرض خام هست که در وهله اول به ذهنم رسید و مطمئنا شما و سایر دوستان نظرات بهتری رو ارائه خواهید داد.
خوشحال میشم در ادامه باز هم نظر شما و سایر دوستان عزیز رو بدونم.
با تشکر فراوان از پیگیریتون[img]images/smilies/smile.gif[/img]
ممنون از توضیحات شما.
بخودی خود شانس گرفتن پذیرش (و احتمالا فاند) رو که میشه در یک تاپیک شروع کرد و تاپیک حال حاضر رو مختص PhD کرد.
موارد دیگه ای که برای Master به نظرم میرسه شرایط زندگی بدون فاند در امریکا، پیدا کردن کار دانشجویی (که البته مستقیما با Master سر و کار ندارن و برای کسی که فاند نمیگیره در بخش زندگی در امریکا شاید مورد استفاده قرار بگیره)، و بررسی دانشگاهها با شهریه نسبتا پایین هست.
من در مورد ساخت یک بخش جداگانه برای Master هنوز مطمئن نیستم
راستش تا اونجا که اطلاع دارم برای Master مثل PhD پوزیشن اونقدر معرفی نمیشه و احتمالا اگر تاپیکی بزنیم خیلی جلو نره.
در مورد رنک هم نمیدونم چقدر مناسب باشه جدا کردن رنک ها، مخصوصا اینکه بعضی اوقات رنک رشته مورد نظر با رنک دانشگاه بسیار متفاوته. احتمال میدم اگه کسی سوال در مورد پذیرش در رنک خاصی داشته باشه میشه تو یک تاپیک عمومی جوابشو داد (همون گرفتن پذیرش). همونطور که الان هم دوستان در تاپیک شانس پذیرش ممکنه در مورد رنک خاصی سوال کنن. اگه رنک بندی کنیم ممکنه پستهای زیادی از طرف یک نفر در رنکهای مختلف کپی پیست بشه.
ما الان البته این تاپیک رو داریم که بررسی شرایط دانشگاههای top10 امریکا میپردازه. با توجه به اینکه فعلا شاید متقاضیان خیلی زیادی برای این دانشگاهها وجود نداره، میشه از همین تاپیک برای Master و PhD استفاده کرد.
اگر شخصی در مورد پذیرش از دانشگاه خاصی سوال داشته باشه یا اطلاعات در مورد اون دانشگاه بخواد، در قسمت راهنمای دانشگاههای امریکا دانشگاهها معرفی میشن (بنا به موقعیت جغرافیایی) و دوستان هم میتونن سوالشون رو در تاپیک مربوط به دانشگاه مورد نظر بپرسن.
بحث شهریه البته یکم متغیر میشه. شهریه برای تمامی دانشگاهها وجود که داره و بسته به اینکه شخص فاند بگیره میتونه شهریه waive بشه.
ضمنا اگر کسی اطلاعات در مورد deadline و مینیمم نمره ها برای رشته خاصی باشه، قسمت نتایج پذیرش میتونه تا حدودی کمک کنه (البته این موارد کاملا ترم به ترم میتونه متغیر باشه). البته سعی بر اینه که دیتابیس این قسمت با کمک دوستان پربارتر باشه. بطور مثال در اینجا شرایط University of Georgia برای بعضی رشته ها قرار داده شده.
در مورد تفکیک رشته هم در حاضر قسمت رشته های تحصیلی موجود هست که دوستان میتونن در تاپیک های مربوطه سوال در مورد رشته، پذیرش در رشته، دانشگاههای مناسب و غیره بپرسن. (فکر میکنم شما منظورتون این بوده که رشته ها در داخل انجمن امریکا باشن، اگه بخوایم همچین کاری بکنیم قاعدتا برای تمامی کشورها همچین کاری باید بکنیم و به نظرم اینطوری همپوشانی داره با تاپیک رشته هایی که الان داریم)
اگه هر موردی هست خوشحال میشم نظرات همه دوستان رو بشنوم
بخودی خود شانس گرفتن پذیرش (و احتمالا فاند) رو که میشه در یک تاپیک شروع کرد و تاپیک حال حاضر رو مختص PhD کرد.
موارد دیگه ای که برای Master به نظرم میرسه شرایط زندگی بدون فاند در امریکا، پیدا کردن کار دانشجویی (که البته مستقیما با Master سر و کار ندارن و برای کسی که فاند نمیگیره در بخش زندگی در امریکا شاید مورد استفاده قرار بگیره)، و بررسی دانشگاهها با شهریه نسبتا پایین هست.
من در مورد ساخت یک بخش جداگانه برای Master هنوز مطمئن نیستم
راستش تا اونجا که اطلاع دارم برای Master مثل PhD پوزیشن اونقدر معرفی نمیشه و احتمالا اگر تاپیکی بزنیم خیلی جلو نره.
در مورد رنک هم نمیدونم چقدر مناسب باشه جدا کردن رنک ها، مخصوصا اینکه بعضی اوقات رنک رشته مورد نظر با رنک دانشگاه بسیار متفاوته. احتمال میدم اگه کسی سوال در مورد پذیرش در رنک خاصی داشته باشه میشه تو یک تاپیک عمومی جوابشو داد (همون گرفتن پذیرش). همونطور که الان هم دوستان در تاپیک شانس پذیرش ممکنه در مورد رنک خاصی سوال کنن. اگه رنک بندی کنیم ممکنه پستهای زیادی از طرف یک نفر در رنکهای مختلف کپی پیست بشه.
ما الان البته این تاپیک رو داریم که بررسی شرایط دانشگاههای top10 امریکا میپردازه. با توجه به اینکه فعلا شاید متقاضیان خیلی زیادی برای این دانشگاهها وجود نداره، میشه از همین تاپیک برای Master و PhD استفاده کرد.
اگر شخصی در مورد پذیرش از دانشگاه خاصی سوال داشته باشه یا اطلاعات در مورد اون دانشگاه بخواد، در قسمت راهنمای دانشگاههای امریکا دانشگاهها معرفی میشن (بنا به موقعیت جغرافیایی) و دوستان هم میتونن سوالشون رو در تاپیک مربوط به دانشگاه مورد نظر بپرسن.
بحث شهریه البته یکم متغیر میشه. شهریه برای تمامی دانشگاهها وجود که داره و بسته به اینکه شخص فاند بگیره میتونه شهریه waive بشه.
ضمنا اگر کسی اطلاعات در مورد deadline و مینیمم نمره ها برای رشته خاصی باشه، قسمت نتایج پذیرش میتونه تا حدودی کمک کنه (البته این موارد کاملا ترم به ترم میتونه متغیر باشه). البته سعی بر اینه که دیتابیس این قسمت با کمک دوستان پربارتر باشه. بطور مثال در اینجا شرایط University of Georgia برای بعضی رشته ها قرار داده شده.
در مورد تفکیک رشته هم در حاضر قسمت رشته های تحصیلی موجود هست که دوستان میتونن در تاپیک های مربوطه سوال در مورد رشته، پذیرش در رشته، دانشگاههای مناسب و غیره بپرسن. (فکر میکنم شما منظورتون این بوده که رشته ها در داخل انجمن امریکا باشن، اگه بخوایم همچین کاری بکنیم قاعدتا برای تمامی کشورها همچین کاری باید بکنیم و به نظرم اینطوری همپوشانی داره با تاپیک رشته هایی که الان داریم)
اگه هر موردی هست خوشحال میشم نظرات همه دوستان رو بشنوم
(07-12-2013, 01:54 PM)'Charming' نوشته: در ادامه بنده هم یه پیشنهاد ساده داشتم برای اینکه نظم افزایش پیدا کنه:
دوستانی که رزومشون کامله یه تاپیک ایجاد بشه به ترتیب تمام موراد مورد نیاز رو بنویسن تا دوستان با تجربه نظر بدن به طور کامل.
دوستانی که نقص دارن تو پروندشون(مثلا نبود نمره تافل و ایلتس و جی ار ای و یا ترم 6 هستن مثلا و یا هنوز توصیه نامه نگرفتن و .. و...) یه تاپیک دیگه باز بشه مثلا تحت عنوان راهنمایی های مورد نیاز و یا مثلا چه کارهایی میشه انجام داد و سوالهای متفاوت پرسیده بشه...
در این حالت افرادی که در اینده میرن و میخونن اون قسمت رو مثلا حالت اول رو دیگه با یه رزومه کامل اشنان و میتونن به راحتی حدس بزنن و مقایسه بکنن با رزومه خودشون...
البته پیشنهاد دوست خوبمون برای تفکیک رشته هم خوبه ولی وقتی خوبه که تعداد بازدیدکننده ها بیشتر بشه...
من کامل متوجه منظورتون نشدم که در بخش امریکا چه تاپیک جدیدی ایجاد بشه، به نظرم رسید این موارد یکم کلی هستن و ارتباط مستقیمی با امریکا ندارن.
ما الان در مورد نوشتن رزومه تاپیک داریم که دوستان رزومه های خودشون رو اونجا قرار میدن.
برای دوستانی که رزومشون کامل نیست هم در حال حاضر تاپیک های مختلفی وجود داره که شرایطشون رو مینویسن و بقیه دوستان کمک میکنن (چه تاپیک های کلی در مورد اطلاعات پذیرش، چه مشورت با اعضای سایت).
ما الان در مورد نوشتن رزومه تاپیک داریم که دوستان رزومه های خودشون رو اونجا قرار میدن.
برای دوستانی که رزومشون کامل نیست هم در حال حاضر تاپیک های مختلفی وجود داره که شرایطشون رو مینویسن و بقیه دوستان کمک میکنن (چه تاپیک های کلی در مورد اطلاعات پذیرش، چه مشورت با اعضای سایت).
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge