احتمال گرفتن پیشنهاد شغلی معتبر از خارج از کانادا و بدون داشتن کارفرمای آشنا در کانادا تقریبا صفره و اکثریب نزدیک به اتفاق کارفرماها ترجیح شون بر اینه که از متقاضیان درون کانادا که سریع تر میشه جذب شون کرد استخدام کنند. این مورد بیشتر برای شغل هایی هست که خیلی خاص باشند یا فرد موردنظر دارای توانمندی های خاصی باشه که ارزش وقت گذاشتن توسط اون کارفرما رو داشته باشه. یا هم که متقاضی، شهروند کشوری باشه که رفت و آمدش به کانادا سریع باشه و تشریفات اداری زیادی نداشته باشه.
با لینکداین و سایت های کاریابی متاسفانه خیلی بعید می دونم از ایران بشه پیشنهاد شغلی پیدا کرد و خود من شخصا تا به حال کسی رو ندیدم به این شکل موفق شده باشه.
با لینکداین و سایت های کاریابی متاسفانه خیلی بعید می دونم از ایران بشه پیشنهاد شغلی پیدا کرد و خود من شخصا تا به حال کسی رو ندیدم به این شکل موفق شده باشه.
(12-12-2014, 07:47 PM)'h_makian' نوشته: با سلام
می خواستم بپرسم که پیشنهاد شغلی گرفتن روش اش چیست؟
من باید در کاریابی های کانادا درخواست بدم یا مثلا در سایت لینک این بگردم و مذاکره کنم و درخواست جاب افر کنم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -