29-01-2014, 07:06 AM
تا جايي كه من متوجه شدم اين تيپ سخت گيري ها بيشتر براي دانشگاه هاي معروفتر هست كه پرونده هاي زيادي به دستشون ميرسه و برنامه ريزي براشون مهم هست. در حالت كلي برداشت من اينه كه زمان پرداخت پول يا همون فرستادن پرونده آنلاين مهم هست و بعد از اون بيشتر مواقع گزينه مزبوط به اون ترم غيرفعال ميشه و شما مجبور ميشين براي ترم موجود بعدي پرداخت كنيد. اگر در محدوده زماني مجاز پرداخت آنلاين رو انجام داده باشين غالبا مشكلي ندارند كه برخي از مدارك رسمي با يك تاخير يكي دو هفته اي برسند و با همون اطلاعات غير رسمي يك طبقه بندي هايي انجام ميدن و تصميم مشروط مي گيرن. ولي اگر پرونده آنلاين طوري باشه كه تا تكميل يك قسمتي اجازه فرستادن و پرداخت اون رو نده يه مقدار كار مشكل ميشه كه به ندرت من ديدم اينطور باشه و بيشتر مدارك رو در مرحله اول ميشه به صورت غيررسمي آپلود كرد يا فقط به نمرات و مشخصات اونها اشاره كرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -