15-04-2013, 09:04 PM
(15-04-2013, 02:28 PM)'Meli83' نوشته: سلام
من پذیرش PhD (مستقیم از لیسانس) یکی از دانشگاه های آمریکا مربوط به Fall 2012 رو به دلیل نداشتن Fund تا الان دیفر کردم و تا حالا هم علی رغم مکاتبه هایی که با استادا داشتم نتونستم کمک هزینه بگیریم دیگه تصمیم گرفتم بدون کمک هزینه برم واسه ویزا. چند تا سوال داشتم از دوستانی که تجربه لازم رو دارن
1- تو I-20 من اومده که Student's Personal Funds صفر هست و کل مبلغ مورد نیاز از Funds from another source اومده که از نوع Personal Sponsor محسوب میشه البته اسمش هم اومده ( این فرد یکی از دوستان ما در آمریکاست) با توجه به اینکه مدارک مالی برای Spring 2013 رفته بود و همچنان معتبر بود ( تا 9 ماه برای دانشگاه معتبر بود ) دانشگاه I20 پاییز رو هم از روی همون مدارک صادر کرده البته اون فرد همون زمان در چند نسخه تایید بانک برای مبلغ موجود که روی فرم های دانشگاه تاییده شده بود به تاریخ 9 اکتبر 2012 از بانک گرفتن و برای من پست کردن با این همه توضیح، سوال من اینه که برای روز مصاحبه باید BS از حساب خودم یا خانواده ببرم یا دیگه نیاز نیست , و فقط کافی همون صفحه مربوط به official certification of sources of funds and amounts دانشگاه رو که دوستمون مهر و امضای بانک رو گرفتن و پست کردن با خودم ببرم. ( البته اگر بردن مدارک مالی از حساب خودم یا خانواده در شرایط من الزامی باشه میتونم توضیح بدم که در زمان ارسال مدارک به دانشگاه پول لازم موجود نبود )
2- با توجه به اینکه کمک هزینه ندارم کدام سفارت و بیشتر توصیه میکنید مخصوصا با احتمال بیشتر برای مالتیپل؟ البته خوب میدونم که هیچ چیز قطعی نیست.
در این موارد نمیشه نظر قطعی داد و صرفا نظرات بر اساس تجربیات و شنیدههاست. با این توضیح، من نظر خودم رو میگم:
۱. ترجیحا اگر بتونید از حساب خودتون یا پدر یا مادر نامه بانکی بگیرید بهتره، اما اگر ممکن نیست طبیعتا چارهای ندارید جز این که از نامه بانکی همین فرد استفاده کنید، اما به نظر من بهتره که نامه جدیدتر بگیرید. از اکتبر ۲۰۱۲ بیشتر از شش ماه گذشته و بهتره که موقع مصاحبه نامه جدید داشته باشید.
۲. براساس تجربیات سالهای قبل آنکارا یا عشقآباد احتمالا بهتر خواهند بود، اما همون طور که خودتون هم میدونید در این موارد نمیشه خیلی راحت پیشبینی کرد که کجا بهتر ویزا خواهد داد.
۱. ترجیحا اگر بتونید از حساب خودتون یا پدر یا مادر نامه بانکی بگیرید بهتره، اما اگر ممکن نیست طبیعتا چارهای ندارید جز این که از نامه بانکی همین فرد استفاده کنید، اما به نظر من بهتره که نامه جدیدتر بگیرید. از اکتبر ۲۰۱۲ بیشتر از شش ماه گذشته و بهتره که موقع مصاحبه نامه جدید داشته باشید.
۲. براساس تجربیات سالهای قبل آنکارا یا عشقآباد احتمالا بهتر خواهند بود، اما همون طور که خودتون هم میدونید در این موارد نمیشه خیلی راحت پیشبینی کرد که کجا بهتر ویزا خواهد داد.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.