(04-06-2013, 01:30 AM)'Pejman' نوشته:سلام دوست عزیز، واقعیتش اینه که اسم این سازمان به خودی خود می تونه مشکل ساز باشه و اگر شما ذکر کنید اونجا کار کردید یا براشون پروژه انجام دادید، من احتمال می دم مشکل برای ویزاتون پیش بیاد. درست مثل حالتی که بعضی ها به خاطر کار در شرکت های دولتی و یا سربازی در سپاه یه وقتایی بدون اینکه حتی کوچکترین کار خطرناکی کرده باشند، برای ویزاشون مشکل پیش میاد. اونها روی سازمان ها و ارگان های خاصی حساس هستند... اگر اسم تون جایی در این سازمان تو اینترنت ثبت نشده و جایی در رزومه های ارسالی تون برای استادا اسمی ازش نبردید، بهتره کلاً اشاره ای بهش نکنید. در این حالت بعید هست بتونن متوجه بشند شما براشون پروژه انجام دادید.
(04-06-2013, 07:38 AM)'Shahrouz' نوشته: درود
ضمن تائید حرفهای پژمان، من فکر می کنم حتی اگر" اسمتون جایی هم ثبت شده" خودتون مجددا اشاره ای نکنید. مواردی بوده که با این روش تونستند ویزا بگیرند. هرچند واقعا چکینگ اف بی ای برای ویزا سخت گیرانه است ولی مواردی هم بوده که تونستند ویزا بگیرند.
ممنون از شما دوستان عزیز. خوب حقیقتش من هم دارم به این نتیجه میرسم که انجام پروژه برای سازمان فضایی ایران به خیلی از مشکلات و پی آمدهاش نمی ارزه. البته خوشبختانه قرار هست بعد از فارغ التحصیلی و دفاع از تز ارشدم در این رابطه صحبت کنیم و هنوز ابراز تمایل نکردم. با این وجود طبق آنچه شما عزیزان گفته اید، حتی بهتر است بگویم اسمم را - که احتمالا داشتند برای بررسی میفرستادند - نفرستند، چون ممکن است جایی ثبت بشه ... ! [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]