12-03-2013, 11:23 PM
المان رو مطالعه کردم. یک مشکل بزرگ داره:8000 تایی که باید بذاری برای تحصیل!
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟
|
12-03-2013, 11:23 PM
المان رو مطالعه کردم. یک مشکل بزرگ داره:8000 تایی که باید بذاری برای تحصیل!
14-03-2013, 03:46 AM
(12-03-2013, 11:23 PM)'fhm' نوشته: المان رو مطالعه کردم. یک مشکل بزرگ داره:8000 تایی که باید بذاری برای تحصیل!بله باید 8000تا تو حسابتون باشه و فکر میکنم ماهی میتونید 350 یورو برداشت داشته باشید و هر سال که میخواید تمدید کنید باید این مبلغ دوباره تو حسابتون باشه برای باقی کشورها لازم نیست که یه حساب با این مبلغ داشته باشید ولی هر سالی که میخواید ویزاتون رو تمدید کنید مجبورید که با توجه به هزینه کشوری که توش هستید و سفارت اون کشور مشخص کرده مبلغی تو حسابتون داشته باشید که بتونید اقامتتون رو تمدید کنید..!
25-03-2013, 09:16 PM
کشوری هست که این پول رو نخواد؟ جور کردن 30 40 میلیون خیلی سخته! حتی هلند هم 8000 تا میخواد! یک کشوری مثل استرالیا اخیرا این قانونو برداشته ولی هزینه تحصیلش خیلی بالاعه. کشور دیگه ای اینطوری هست؟ و یا روشی هست که بشه این پول رو تو حساب نداشت؟ ایناییکه فاند میگیرن چی؟
ممنون
25-03-2013, 11:12 PM
شما هرجا که بخواید اقدام کنید اگه فول فاند نباشید باید یه جوری نشون بدید ، توانایی پرداخت هزینه دانشگاه و زندگی رو تو اون کشور .مربوطه دارید
البته برای کشورهای دیگه شما فقط پول رو تو حسابتون میذارید،( مثلا یک روز) چون سفارت ها اصولا گردش حساب رو نمیخوان. آخرین پولی که تو حسابتون هست مهمه.. البته این چیزی که میگن مال چندوقت پیش هست اگه قوانین عوض نشده باشه !!! و هر سالی هم که تو اون کشور هستید باید با داشتن یه مبلغ مشخص تو حسابتون ویزاتون رو تمدید کنید( بعضی جاها در این مورد، گردش حساب رو میخوان )
26-03-2013, 05:58 PM
با سلام به دوستان گلم
من میخوام ببینم با این مشخصاتی که پایین مینویسم میتونم در مقطع ارشد رشته برق کنترل از دانشگاههای اروپایی (بالاخص آلمان یا دانمارک) بورسیه بگیرم؟
دست همگی درد نکنه.
26-03-2013, 07:20 PM
(26-03-2013, 05:58 PM)'corona' نوشته: با سلام به دوستان گلمدروود بر شما. ملاحظه کنید برای دوره دکتری در اروپا با توجه به شرایط شما میشه شانس خوبی دارید اما خیلی عالی نیست. زیرا نمره زبان پایین و رقابت برای رشته برق کنترل بالاست از طرفی این گرایش جزو گرایشهای پر طرفداره. ضمن اینکه فاند در اروپا توسط دپارتمان در بخش موقعیت خالی هر دانشگاه اعلام میشه، بنابراین شما با بررسی سایتهای دانشگاه بهتر میتونید به نتیجه برسید. در کشور دانمارک و المان همچین سیستمی وجود داره. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
27-03-2013, 11:45 PM
(26-03-2013, 07:20 PM)'Mr-Voltage' نوشته: دروود بر شما.یعنی من مستقیم برای پذیرش از لیسانس به دکترا اقدام کنم شانس بیشتری دارم؟ اگه یه مقاله دیگه هم بتونم بدم چی؟ البته اینم مقاله غیر تخصصی هست. برق نیس !
28-03-2013, 07:55 AM
(27-03-2013, 11:45 PM)'corona' نوشته: یعنی من مستقیم برای پذیرش از لیسانس به دکترا اقدام کنم شانس بیشتری دارم؟دوست ابتدا بهتره پاسخ سوالاتون رو از همین جا پیگیری کنید، در خصوص Direct Phd با خدمتتون ذکر کنم در اروپا تقریباً وجود نداره!!! و بیشتر مختص امریکا و ژاپن و کره و استرالیا است بنابراین اینکه مقاله نامرتبط دارید شاید شانست رو پایین بیاره. بهر حال در المان برای ساختار انگلیسی رقابت بالایی وجود داره علیرغم اینکه رشته شما هم خیلی پرطرفداره اما از طرفی فاند هم برای اون وجود داره. بهتره سایتهای دانشگاههای المان و دانمارک رو پیوسته جستجو نمایید. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
29-03-2013, 07:24 PM
با سلام
من کارشناسی ارشد مهندسی مواد دانشگاه امیرکبیر معدل کارشناسی 16.06 معدل ارشد 16.90 سه تا مقاله ISI دارم نمره زبان IELTS:7 دو ترم سابقه تدریس و یکسال سابقه کار دارم میخواستم بدونم چقدر شانس برا گرفتن فاند دارم البته نه فقط در فنلاند بلکه اروپا و اینکه کفاف هزینه هارو میده یا نه؟ ممنون
31-03-2013, 09:36 AM
(29-03-2013, 07:24 PM)'ali.chabok' نوشته: با سلام سلام دوست عزیز.
به نظر من شرایط شما در کل خوبه و شانس گرفتن فاند دارید. معدل کارشناسی تون با توجه به رشته و دانشگاه خوب هست. معدل فوق هم نسبتاً خوبه. از نظر مقاله و نمره زبان هم شرایط تون خوبه. بنابراین شانس شما رو من زیاد می بینم. به نظر من سعی کنید به استادا ایمیل بزنید و در عین حال برای پوزیشن های مختلفی که گذاشته می شه اقدام کنید. سایت های زیادی اینجا معرفی شده برای این منظور... هزینه ها هم در اکثر کشورهای اروپایی برای دانشجویان دکترا با فاند کاملاً کافی هست و جای نگرانی نیست. چون در خیلی از این کشورها دانشجوی دکترا یه کارمند محسوب می شه و حقوق می گیره. البته در مورد فنلاند به طور خاص من اطلاع دقیق ندارم و صحبتم به طور کلی راجع به کشورهایی مثل دانمارک، نروژ، آلمان، سوئد، اتریش، بلژیک و امثالهم بود. موفق باشید. |
|