18-07-2012, 01:54 PM
(18-07-2012, 05:05 AM)M.A Dehghan نوشته: با سلام. لطفا شرایط من را جهت دریافت بورس تحصیلی (Full Fund) از دانشگاه های معتبر اروپا بررسی بفرمایید. با تشکر
1-رشته/مقطع: بهداشت حرفه ای/کارشناسی ارشد
2-دانشگاه محل تحصیل: علوم پزشکی اصفهان
3-معدل کل کارشناسی ارشد بهداشت حرفه ای: 19/31 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
3-معدل کل کارشناسی بهداشت حرفه ای: 19/16 (رتبه اول فارغ التحصیلی)
4-نمره زبان: 7در آزمونIELTS Academic
5-تعداد مقالات فارسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده و 8 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی داخلی- 5 سخنرانی و 2 پوستر در همایش های معتبر داخلی.
6- تعداد مقالات انگلیسی: 4 مقاله تمام متن چاپ شده که یکی از آن ها ISI است و 4 خلاصه مقاله چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی خارجی که 2 خلاصه مقاله ISI است.
7- سایر افتخارات: دارای یک اختراع ثبت شده حاصل از پایان نامه - عضو بنیاد ملی نخبگان - دانشجوی پژوهشگر برتر سال دانشگاه (دو سال پیاپی) - دانشجوی نمونه سال دانشگاه (سه سال پیاپی). دانشجوی برتر علمی سال دانشگاه (دو سال پیاپی)- دارای 2 سال سابقه کار مرتبط در صنایع بزرگ.
8-تعداد توصیه نامه ها: دو توصیه نامه از اساتید راهنما و یک توصیه نامه از استاد مشاور در پایان نامه - یک توصیه نامه از سایر اساتید دانشگاه - یک توصیه نامه از ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
9- خواسته ها: (مقطع پذیرش/نام دانشگاه مورد نظر/فاند): دکترا / Full Fund/ دانشگاه خاصی را انتخاب نکرده ام.
لطفا بفرمایید:
1- بر اساس رتبه بندی جهانی از چه دانشگاه هایی در اروپا امکان دریافت Full Fund را دارم و احتمال آن چه قدر است؟
2- در چه زمینه هایی در رزومه خود ضعف دارم و بایستی آن را تقویت کنم تا احتمال دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه های تراز اول اروپا افزایش یابد؟
3- دکترا دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده ام. توصیه شما برای رها کردن آن و اقدام برای دریافت پذیرش از دانشگاه های اروپا چیست؟
با سپاس از همه کسانی که من را در تصمیم گیری صحیح یاری خواهند کرد.
دروود بر شما
ملاحظه کنید شما رزومه بسیار قوی و چشم گیری دارید، برای رشته شما
برای فاند های خیلی خوب و موثر باید در کشور های مانند هلند ، دانمارک ، فرانسه،
آلمان و فنلاند اقدام کنید من یشتر این کشور ها را برای شما در این رشته پیدا
کردم. البته باید در این راستا مکاتبه مفید با استاد را فراموش نکنید و صبر و تلاش
برای رسیدن به اهداف بسیار مفید خواهد بود.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public