29-07-2014, 04:11 PM
یه سوال دیگه که شاید تا حدودی مرتبط باشه در مورد اعتبار اکادمیک سایت های مهم و با اعتبار وب بین وب مسترها مثل SmashingMagazine و ... هست. آیا انتشار مقاله ای در این تیپ سایت ها، میتونه تو رزومه آکادمیک برای اپلای استفاده بشه؟ منظورم اینه که آیا بین اساتید دانشگاهی اینگونه مقالات اعتباری داره؟
(29-07-2014, 07:27 AM)'Babak' نوشته:مواردی که شما بهش اشاره کردید بیشتر به گرایش computer-human interaction مربوط میشه که جنبههای روانشناسی هم داره، ولی از گرایشهای جدید کامپیوتر هست. منتها بحث مقاله نوشتن شرایطی داره. شما باید تحقیقات مربوطه رو نگاه کرده باشید و بدونید که کار مشابه کار شما قبلا انجام نشده باشه و مقالاتی در این زمینه وجود نداشته باشه. تا اونجا که من خبر دارم در مورد تاثیر رنگ و غیره خیلی کار شده و حدس من اینه که اگر موضوع فقط بررسی تاثیر رنگ در جلب توجه کاربرها باشه، احتمالا نشه مقاله خیلی معتبری ازش درآورد.
شما مقاله رو تنها هم میتونید چاپ کنید، ولی خوب احتمالا کار خیلی سادهتر میشه وقتی که با استادها کار کنید، چون اونها چم و خم کار رو میدونند و روش تحقیق و تبدیل دادهها به مقاله رو هم میدونند. اگر بخواهید این کارها رو خودتون به تنهایی انجام بدید، احتمالا مشکل خواهد بود، به خصوص برای مقاله اول چندان توصیه نمیکنم.