13-08-2018, 01:30 PM
سلام من لیسانس عمران با معدل 15.21 از دانشگاه آزاد دارم. میخواستم برای دانشگاههای کانادا اقدام کنم. خودم کورس بیسد رو ترجیح میدم اما خب خیلی نمیتونم هزینه کنم و واقعا نیاز به فاند دارم مخصوصا برای سال دوم. از چند نفر پرسیدم جواب های مختلف دادند. یک سری میگن فاند فقط برای ریسرچ بیسد هست و اصلا شامل کورس بیسد نمیشه حتی اگر عملکردت در سال اول خوب باشه. واقعا گیج شدم اگر فاند ها شامل کورس بیسد نشه مجبورم پا روی علاقه بذارم و ریسرچ رو انتخاب کنم که اون هم بستگی به شرایطم داره و واقعا شانسم پایین هست چون مقاله و ... ندارم. تنها گزینه مثبتم شاید خوندن فرانسه باشه الان ترم B1-2 فرانسه هستم و تا چند ماه دیگه B2 رو هم تمام میکنم. ( برای دانشگاه کنکوردیا و ویندزور میخوام اقدام کنم) و اینکه RA,TA,Award فقط برای ریسرچ بیسد ها هست؟ یا کلا دانشجویان ارشد میتونن اقدام کنن؟ و اگر میشه کی دقیقا باید اقدام کرد؟
اوضاع کار چطور هست؟ هنگام تحصیل فقط باید کار دانشجویی داشت؟ یا بیرون هم میشه کار کنیم؟ چون بعضی ها میگن دو دسته هست کار دانشجویی و بازار سیاه که از اسمش مشخصه اگر بفهمن عاقبت خوبی نخواهم داشت. برپا کردن نمایشگاه نقاشی و عکاسی یا دیگر هنرها چطور مشکلی نداره در حین تحصیل؟
اوضاع کار چطور هست؟ هنگام تحصیل فقط باید کار دانشجویی داشت؟ یا بیرون هم میشه کار کنیم؟ چون بعضی ها میگن دو دسته هست کار دانشجویی و بازار سیاه که از اسمش مشخصه اگر بفهمن عاقبت خوبی نخواهم داشت. برپا کردن نمایشگاه نقاشی و عکاسی یا دیگر هنرها چطور مشکلی نداره در حین تحصیل؟