06-02-2017, 05:10 PM
(06-02-2017, 03:15 PM)parsley نوشته: دوستان سلام.
من می خوام یک سئوال ریشه ای مطرح کنم که البته شاید مبتدی هم به نظر بیاد (به نظر می رسه مباحث پایه همیشه با مبتدی در رابطه باشن).
سئوال من درباره یک ابهامه و اون اینکه مگر اینطور نیست که در کشورهای خارجی (به غیر از جهان سوم)، تحصیل و تحقیق رابطه نزدیکی دارند و استاد راهنما درواقع دانشجوی دکتری رو برای پیشبرد تحقیقش استخدام می کنه؟ پس نمی شه گفت که همواره حقوقی وجود داره؟ یعنی کمک هزینه تحصیلی تلویحا در دل پذیرش دوره دکتری وجود داره؟ حالا شاید کمک های بیشتر و فوق العاده برای دانشجویان با شرایط خاص هم وجود داشته باشه؟
ممنون می شم اگر رفع ابهام کنید...
درود
جمله ای که گفتید ابعامی نداشت و سوالاتتون هم در واقع جوابش در دل سوالات هست.
بله فاند در دل دوره دکتری نهفته است و در واقع یه جور حقوق هست تا دانشجو اهداف خود و دانشگاه و استاد رو جلو ببره. البته الان با وجود زیاد شدن دانشجوها و کم شدن منابع فاندینگ ممکنه همون اول کسی نتونه فاند بکیره ولی قطعا در طی تحصیل دریافت میکنه.
تازه شما چهان سوم رو گفاید در مورد اونم بگم حالا ترکیه به کنار که فاندهاش زبان زده حتی برای ارشد چه برسد به دکتری کشورهای عربی هم تسهیلات خاصی بدای دانشجویان دکتریشون دارن. همینکه دانشجو رو ارز دولتی نه از نوع ایرانیش بهش میدن که بره درس بخونه بدون تعهد کافیه. کشورهایی مثل اردن عربستان ...
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.