01-09-2013, 07:44 AM
(31-08-2013, 11:09 PM)'SimonFrom-A.A' نوشته:هدف من قانع كردن شما نيست و ايشونم خودش بايد تصميم بگيره. من صحبتهام با كتب رزومه نويسي يا توصيه هاي اساتيد دانشگاه كه تو سايتاشون گذاشتن همخواني داره. صحبتهاي شما با تجربيات دوستانتون از ايران. چي ثابت ميكنه رزومه ي اونها باعث موفقيتشون شده نه مثلا SOP يا نمرات تافل؟ كي ميتونه اصلا بگه چه شخصي بخاطر كدام آپشن پكيج اپليكيشنشن پذيرش گرفته؟ به نظرم دليلتون خيلي قانع كننده نيست. شما راهنماييهاي خودتون رو داشته باشيد منم مال خودم رو. ايشونم خودشون برن تحقيق كنند و بعد نتيجه بگيرند كدوم با استاندارد منطبقه و عمل كنند. با احترام در مورد استاداي اونور و اينور هم با شما اصلا هم عقيده نيستم. اگر وضعشون يكي بود الان اينور و انورم خيلي فرقي نداشت كه بخواهيم براش رزومه بنويسيم. شادزي[img]images/smilies/smile.gif[/img]
اصلا بحث اینور و انور به رزومه چه ربطی داره؟
بحثتون زیاد منطقی نیست به نظر من
در هر حال ایشون خودشون تصمیم میگیرن
با احترام
بحثتون زیاد منطقی نیست به نظر من
در هر حال ایشون خودشون تصمیم میگیرن
با احترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.