26-07-2015, 11:47 PM
- در مورد مقاله می تونید بنویسید Submitted to the Journal of AAA
- در مورد زبان لزومی نداره نمره زبان رو اشاره کنید و می تونید به سطح زبان تون (عالی، خوب، متوسط و غیره) اشاره کنید.
- مرسوم نیست که عنوان رفرنس ها و معرف ها در رزومه یا CV گذاشته بشه و می تونید بنویسید Available upon request
- توصیه نامه ها رو همونطور که دوستمون اشاره کردن در مرحله تشکیل پرونده می بایست بفرستین در مرحله اول رزومه کفایت می کنه. اگر شرایط عمومی رزومه تون خوب باشه معمولا سراغ کارهایی که کردین (مقاله ها) میرن و ممکنه در مورد اونها ازتون سوال کنند.
- در مورد زبان لزومی نداره نمره زبان رو اشاره کنید و می تونید به سطح زبان تون (عالی، خوب، متوسط و غیره) اشاره کنید.
- مرسوم نیست که عنوان رفرنس ها و معرف ها در رزومه یا CV گذاشته بشه و می تونید بنویسید Available upon request
- توصیه نامه ها رو همونطور که دوستمون اشاره کردن در مرحله تشکیل پرونده می بایست بفرستین در مرحله اول رزومه کفایت می کنه. اگر شرایط عمومی رزومه تون خوب باشه معمولا سراغ کارهایی که کردین (مقاله ها) میرن و ممکنه در مورد اونها ازتون سوال کنند.
(16-07-2015, 08:25 PM)mgorji نوشته: دوستان دو سوال در مورد نوشتن رزومه دارم
1)برای ذکر مقاله ای که تحت داوریه باید عبارت under reviewing رو به کار برد؟
2) اگر هنوز نمره زبان نداریم چه عبارتی رو به کار ببریم؟
ممنون از پاسخ شما
(24-07-2015, 11:04 PM)mgorji نوشته: دوستان آیا مرسومه که در رزومه نام چند تن از اساتید رو به عنوان معرف آورد؟
ممنون از پاسخ شما
(24-07-2015, 11:12 PM)mgorji نوشته: ممنون از پاسخ شما
موضوع اینه که من الان می خوام به یک استاد ایمیل بزنم و فقط CV ارسال می کنم یعنی به عقیده شما الان لازمه که توصیه نامه هم براشون بفرستم؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -