(07-04-2011, 11:47 PM)Omid نوشته: محمد جان:امید جان اگه منظور شما نمونه مقالات علمی چاپ شده در نشریات علمی داخل کشور هست می تونی نمونه های خیلی خوبی رو از اینجا دانلود کنی و بخونی و اگه دنبال مطالعه مقالات علمی به زبان انگلیسی هستی حتما سری به سایتهایی که به طور تخصصی در مورد رشته شما مقاله دارن بزن. آدرس این سایتها رو می تونی از مجلات علمی داخلی که در کتابخانه دانشگاهها هست پیدا کنی. ضمنا پیشنهاد می کنم از سایروس که یکی از جامع ترین موتورهای جستجوگر علمی هست استفاده کنی.
این امکان وجود داره که تاپیکی تحت عنوان اولین مقاله اکسپت شده بزارید تا دوستانی که اولین مقاله حالا چه لیسانس چه فوق لیسانس " خودشون نوشته اند" در صورت تمایل Abstract یا متن کاملشو بزارن ببینیم منظور از مقاله چی هست؟... چون من خودم واقعاً مشکل دارم در خوندن و فهمیدن مقالات الزویر و ساینس دایرکت...
البته زیادم وقت نزاشتم اما راغبم مقالات دوستان بخصوص دور لیسانس رو بخونم. فکر کنم موثر و پرانگیزه باشه...
ارادتمند
ساختار مقاله های رشته های مختلف با هم فرق دارن ولی در کل همه اونها از اصول کلی پیروی می کنند. که اگه دوستان هم موافق باشند بهتره قدم به قدم در مورد این اصول کلی با هم صحبت کنیم. ضمنا یک نکته ساده ولی مهم اینه که در قدم اول باید طرز نوشتن صحیح گزارش نهایی یک پروژه رو یاد گرفت. هر چند که در نظر بعضی افراد از جمله خود من نوشتن مقاله از انجام پروژه مربوط به اون سخت تر هست ولی اگه کسی بتونه گزارش نهایی تحقیق رو خوب بنویسه دیگه نوشتن مقاله کار خیلی سختی نخواهد بود.