22-04-2016, 12:50 PM
سلام من میخواستم انگیز نامه بنویسم رشته مم معماری ولی 2 سایت چیزی پیدا نکردم نمیدونم باید چجوری بنویسم یا چی بنویسم ..حتی نمونه ای هم نبود که ببنیم ..لطفا راهنمایی کنید ممنون
چگونه SoP بنویسیم؟
|
22-04-2016, 12:50 PM
سلام من میخواستم انگیز نامه بنویسم رشته مم معماری ولی 2 سایت چیزی پیدا نکردم نمیدونم باید چجوری بنویسم یا چی بنویسم ..حتی نمونه ای هم نبود که ببنیم ..لطفا راهنمایی کنید ممنون
05-09-2016, 09:19 AM
دوستان نمونه sop برای ادبیات انگلیسی یا ادبیات تطبیقی دارین؟ من دو ماه مونده به زایمانم ارشد رو دفاع کردم و بعد اون هم کار و درگیر پروسه مهاجرت شدم.ایا این گپ تحصیلی رو باید توضیح بدم تو sop? بچه داشتن مانع پذیرش گرفتن نمیشه؟
25-09-2017, 07:57 PM
دوستان یه سوال ایا واقعا اس او پی هاروچک می کنند که کپی برداری نباشه اگر مثلا چندتا جمله قشنگ هم از جایی بنویسیم اشکالی داره ؟
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
25-09-2017, 08:18 PM
بله واقعا SOP رو با نرم افزار Plagiarism چک میکنند و بر خلاف چیزی که بعضی از دوستان ممکن فکر کنند، در این زمینه سختگیر هم هستند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
25-09-2017, 09:38 PM
(25-09-2017, 07:57 PM)fatima204 نوشته: دوستان یه سوال ایا واقعا اس او پی هاروچک می کنند که کپی برداری نباشه اگر مثلا چندتا جمله قشنگ هم از جایی بنویسیم اشکالی داره ؟ با احترام به نظر محمد عزیز، درسته که چک میکنن ولی مثل مقاله نیست که قبل از اینکه بفرستن دست داور، ببین چند درصد جمله مشابه با بقیه کارها که قبلاً چاپ شدن داره. ضمن اینکه همه جا ممکنه چک نکنن یا مثل هم سختگیر نباشن. اگه اونجوری بود حداقل 4-5 تا از بچه هایی که من میشناسم بخاطر همین مسئله نباید پذیرش میگرفتن. مثلاً بعضیاشون حتی 2-3 تا پاراگراف آخر (از این جمله ها که دانشگاه شما خیلی خفنه و خیلی دوست دارم بیام اونجا و ...) رو مثل هم نوشته بودن ولی اتفاقی نیفتاد. بخاطر همین فکر میکنم در حد چند جمله کلی مشکلی ایجاد نکنه. البته اگه اشتباه نکنم یه بار دیدم یکی گفته بود که بعد از اپلای (فکر کنم کانادا بود) بهش میل زدن که sop رو کپی کردی و بهش یه مدت وقت دادن تا یه جدید بفرسته.
26-09-2017, 02:34 PM
دوستان این لینک بسیار مفید هست برای اس او پی نوشتن
https://uni.edu/~gotera/gradapp/stmtpurpose.htm
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.
17-10-2017, 04:27 PM
دوستان چند تا سوال
1- اشکالی داره اس او پیمون حالت یه داستان داشته باشه؟ 2- میتونیم یسری از کارهای تحقیقاتی رو اشاره کنیم بهش ولی نگیم در ریسرچ گروه کی کار کردیم 3- منظور از academic statement چی هست ؟ مرسی
|
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
1 مهمان |