24-01-2015, 07:28 PM
(24-01-2015, 07:00 PM)'ftn' نوشته: سلام دوستان
sop باید صد در صد unique باشه؟ وقتی با سایتهایی مثل plagtracker و یا (مخصوصا) با smallseotools.com چک میکنم. به ترتیب میزنه 97% و 80% در صد unique .
سایت اول فقط یک جمله رو ایراد میگیره و راست میگه دیدم کپی این یک تکه از جمله تو نت هست...(من اینجوری سابمیتش کرده بودم، مشکلی پیش نیاد؟).
ولی سایت دوم منابعی که ذکر میکنه هیچ ربطی و شباهتی نداره، فقط شاید سه تا کلمه اونم نه پشت سر هم و تو یک جمله، کلا بی ربط.
ببینید این سایتها خیلی هم دقیق نیستند. اما تا اندازه ای میشه بهشون اتکا کرد. به نظر من هیچ ایراد نداره که جملات تکرار بشن، اما نه پاراگراف و حتی ساختارها. وقتی شما در SOP تون مینویسید که مثلاً به PE علاقه دارم، ممکنه این مسأله در سراسر نت یافت بشه و همچنان جمله شما اوریجینال باشه. به نظر من کسانی که مسئول بررسی هستند به اندازه کافی تجربه دارند که حتی بدون استفاده از این نرم افزارها بتونن تشخیص بدن. هر چی باشه سالیانه کلی اپلیکشن دریافت میکنند و میشه گفت که تمام نمونه های موجود رو قبلاً به نحوی ای دیدن. مهمه که جمله مال خودتون باشه و بتونید با سوابق تحصیلی و کاریتون مچ کنید.
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers