18-09-2012, 12:05 PM
(18-09-2012, 07:20 AM)Saeid نوشته: سلام. من با بچه ها صحبت میکردم.....میگن که سال اول نمیشه اینترنشیپ گرفت و حداقل از ورود شما باید یک سال گذشته باشه تا بتونید اینترنشیپ بگیرید.مهیار در مورد قوانین خاص اینترنشیپ در امریکا توضیحات کافی رو داد، اما در مورد این که فقط سال دوم میشه اینترنشیپ رفت یا خیر، باید بگم که خیلی به پیشرفت کار و نظر استاد شما بستگی داره و به طور کلی این حرف درست نیست که فقط در سال دوم فرصت اینترنشیپ وجود داره. من سال سوم اینترنشیپ رفتم و خیلی از دوستان همدانشگاهی هم بودند که در سالهای ۳ و ۴ رفتند. به نظرم اگر از قبل براش برنامهریزی کنید و با استادتون از قبل صحبت کنید میتونید در سالهای ۳ و ۴ هم اینترنشیپ برید.
بعدشم میگن سال 3 و4 تز اونقدر سنگینه که اجازه نمیده. پس عملا فقط سال دوم فرصت هست. دوستان تایید میکنید؟؟؟؟ با تشکر
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.