06-01-2015, 03:38 PM
سلام من دانشجوی دکتری سال اول ایران هستم واسه این دوره کارآموزی چه کار باید کرد؟
آیا شرکتی امکان داره هزینه زندگی اونجا بپردازه؟
کارآموزی یا همان internship چیست؟
|
06-01-2015, 03:38 PM
سلام من دانشجوی دکتری سال اول ایران هستم واسه این دوره کارآموزی چه کار باید کرد؟
06-01-2015, 04:10 PM
(06-01-2015, 03:38 PM)'fatima204' نوشته: سلام من دانشجوی دکتری سال اول ایران هستم واسه این دوره کارآموزی چه کار باید کرد؟ .Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers
03-10-2015, 03:08 PM
سلام دوستان
من با ويزاي توريستي عازم امريكا هستم و قصد دارم ٦ ماه بمونم. ايا امكانش هست با ويزاي توريستي اينترنشيپ گرفت و اينكه چقدر شانس وجود داره كه كاري پيدا كرد كه اسپانسرم بشن و ويزاي كار بگيرم؟
03-10-2015, 09:37 PM
(03-10-2015, 03:08 PM)مهمان نوشته: سلام دوستان در مورد ویزای کار احتمالش خیلی خیلی کمه. اینکه تو ۶ ماه شما شغل پیدا کنید در این حدی که براتون درخواست ویزا کنن واقعا بعیده.
29-04-2017, 03:47 PM
سلام دوستان
یه سوال داشتم اینترنشیپ رو چجوری باید بگیریم باید دانشچو باشیم ؟ من ارشدو چن ساله تموم کردم میتونم بگیرم از آلمان روند کار چجوریه؟ ممنون کمکم کنید انسان با استقامت قدرت و نفوذ تعقل واستدلال میتواند حتی بر وبا و طاعون غلبه کند.
ناپلئون بناپارت
تنها با از خودگذشتگی برای دیگران می توان جاودانه شد.
حکیم ارد بزرگ
29-04-2017, 03:56 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2017, 03:58 PM توسط automotive.)
(29-04-2017, 03:47 PM)aminc نوشته: سلام دوستان سلام برای اینترشیپ باید حتما دانشجو باشید و (در برخی از دانشگاهها) حداقل 2 ترم از تحصیل شما گذشته باشد. ارشد در آلمان دو ساله یا 4 ترم است. پس از فارغالتحصیلی به شما فرجهای داده میشود تا کار پیدا کنید (کاری که حداقل درآمد اعلام شده را داشته باشد). اگر در محل کارآموزی کار خود را به خوبی انجام دهید احتمال استخدام شدن در همانجا وجود دارد، اما این موضوع عمومیت ندارد و هیچ کس نمیتواند نظر قطعی بدهد. لطفا سوالهای خود را به صورت جداگانه و مرتبط با موضوع مطرح کنید، برای آشنایی بیشتر با آلمان به موضوع زیر مراجعه کنید. آلمان It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
29-04-2017, 04:42 PM
ممنون دوست من از پاسخ شما
البته من درسم تموم شده تو ایرانم میخام یه دوره برا دانشگاه اپلای کنم و از ازمایشگاش استفاده کنم چجوری انجامش بدم ؟ با چه عنوانی به استاد بگم ؟؟؟؟؟؟ ممنون انسان با استقامت قدرت و نفوذ تعقل واستدلال میتواند حتی بر وبا و طاعون غلبه کند.
ناپلئون بناپارت
حکیم ارد بزرگ
29-04-2017, 04:43 PM
@aminc
"ممنون دوست من از پاسخ شما البته من درسم تموم شده تو ایرانم میخام یه دوره برا دانشگاه اپلای کنم و از ازمایشگاش استفاده کنم چجوری انجامش بدم ؟" اگر در ایران هستید و قصد استفاده از آزمایشگاههای یک دانشگاه خاص در خارج از کشور دارید، باید برای فرصت مطالعاتی اقدام کنید، البته باید فارغالتحصیل دکتری باشید تا اجازهی این کار به شما داده شود. ضمنا میتوانید در دانشگاه موردنظر به صورت thesis-based ادامه تحصیل بدهید و به آزمایشگاههای آن دانشگاه دسترسی داشته باشید. It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
29-04-2017, 04:50 PM
ممنون دوست خوبم
من ارشد هستم رزومم خوبه دنبال یه ازمایگاه خارجی میگردم ممنون میشم یکم thesis-based رو توصیح بدین به استاد چی ایمیل بزنم پول هم نمیخام 6 ماه باشه کافیه انسان با استقامت قدرت و نفوذ تعقل واستدلال میتواند حتی بر وبا و طاعون غلبه کند.
ناپلئون بناپارت
حکیم ارد بزرگ
29-04-2017, 04:59 PM
(29-04-2017, 04:50 PM)aminc نوشته: ممنون دوست خوبمخواهش میکنم. برای دکتری اپلای کنید، حالت Thesis-based، حالتی هستش که شما بر روی یک پروژه تعریف شده کار میکنید و طی 2 سال این پروژه را به اتمام میرسانید، اما شما قصد این کار را ندارید. با مسئول دپارتمان این موضوع را در میان بگذارید، این موضوع شبیه فرصت مطالعاتی است، اما مطمئن نیستم که همکاری کنند، اگر منشی دانشکده پاسخگو نبود با Alumni تماس برقرار کنید و این موضوع را توضیح بدهید، شاید به شما اجازهی چنین کاری داده شود، It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
|
|