26-08-2015, 12:29 PM
فکر میکنم دیگه خجالت کشیدن میخوان کل پرونده های 2014فدرالو تکلیفشو روشن کنن.چون یه سری از بچه ها کارت PRرو هم گرفتن ولی ما هنوز اندر خم ان کوچه ایم.
کارکنان ماهر کانادا (FSW 2014) | بعد از دریافت فایل نامبر | آفیس پاریس
|
26-08-2015, 12:29 PM
فکر میکنم دیگه خجالت کشیدن میخوان کل پرونده های 2014فدرالو تکلیفشو روشن کنن.چون یه سری از بچه ها کارت PRرو هم گرفتن ولی ما هنوز اندر خم ان کوچه ایم.
26-08-2015, 01:19 PM
حالا که روحیه ها بهتر شده یه سوال در مورد عکس. ما عکسمونو گرفتیم دو سه ماه پیش ولی الان که فهمیدم این عکسا روی کارت پی آر میخوره واسمون سوال پیش اومده که بهتر نبود همسرم عکسشو بدون شال میگرفت؟ از طرف دیگه اگه بدون حجاب باشه ممکنه بگن که اینا قانون کشورشون رو رعایت نمیکنن؟ من حس می کنم مخصوصا در رفت و آمد بین ایران و کانادا عکس حجابدار شاید برچسب بزنه به آدم مخصوصا واسه سکیوریتی فرودگاه! راهنمایی دارین؟ دوباره عکس بگیره؟
26-08-2015, 01:23 PM
(26-08-2015, 01:19 PM)mld.slh نوشته: حالا که روحیه ها بهتر شده یه سوال در مورد عکس. ما عکسمونو گرفتیم دو سه ماه پیش ولی الان که فهمیدم این عکسا روی کارت پی آر میخوره واسمون سوال پیش اومده که بهتر نبود همسرم عکسشو بدون شال میگرفت؟ از طرف دیگه اگه بدون حجاب باشه ممکنه بگن که اینا قانون کشورشون رو رعایت نمیکنن؟ من حس می کنم مخصوصا در رفت و آمد بین ایران و کانادا عکس حجابدار شاید برچسب بزنه به آدم مخصوصا واسه سکیوریتی فرودگاه! راهنمایی دارین؟ دوباره عکس بگیره؟ خوب معلومه که بهتره عکس بدون شال باشه . مگر کسی بخواد حجاب را رعایت کنه
26-08-2015, 01:38 PM
منم الان ایکس چک کردم تاریخ پروسس استارتم چند روز قبل از مدیکال خورده آفیسرم هم سی سی نمیدونم چرا اینجوری پیش میره این سی سی،
از دوستان کسی نظری داره در مورد این موضوع و اینکه ای عالی جناب ویکی بیا یه پیش بینی بکن برای ما We received your application for permanent residence on December 2, 2014
We started processing your application on March 5, 2015
Medical results have been received
We sent you correspondence on June 15, 2015. If you have not yet provided the information or the requested documents, please do so as soon as possible. Please wait until you receive the correspondence before sending us additional information, as the correspondence will outline all information that is required
همینکه مردم ببینند عقاید مختلفی درباره حقیقت وجود دارد، بزودی مستعد تحقیر آن میگردند و چنین میپندارند که اشخاصی که درباره آن متفق نیستند همه در اشتباهاند.
فرانسیس بیکن
26-08-2015, 01:48 PM
بچه ها من یه سوال داشتم اگر از دوستان کسی تجربه مشابه ای داره و یا می دونه ممنونم اگر جواب بدین
من الات هیلسینکی زندگی می کنم یعنی به همراه خانواده چند ماهی هست اومدیم اینجا البته مسافرت کاریه زودی بر می گردیم 1- آیا در صورت پاس رکویست شدن میشه ویزا رو از سفارت کانادا توی هیلسینکی بگیریم یا مجبوریم بریم آنکارا و صرفا از اونجا ویزا رو بگیریم؟ 2- روالش چطوریه باید به پاریس خبر بدیم که برای گرفتن ویزا اونها ما رو معرفی کنند یا اینکه بدون اطلاع هم میشه رفت سفارت کانادا در هیلسینکی ؟ 3- در ضمن اگر دوستان فرایند کاملش رو میدونن اطلاع بدین سپاس از کمکتون
26-08-2015, 01:57 PM
(26-08-2015, 01:19 PM)mld.slh نوشته: حالا که روحیه ها بهتر شده یه سوال در مورد عکس. ما عکسمونو گرفتیم دو سه ماه پیش ولی الان که فهمیدم این عکسا روی کارت پی آر میخوره واسمون سوال پیش اومده که بهتر نبود همسرم عکسشو بدون شال میگرفت؟ از طرف دیگه اگه بدون حجاب باشه ممکنه بگن که اینا قانون کشورشون رو رعایت نمیکنن؟ من حس می کنم مخصوصا در رفت و آمد بین ایران و کانادا عکس حجابدار شاید برچسب بزنه به آدم مخصوصا واسه سکیوریتی فرودگاه! راهنمایی دارین؟ دوباره عکس بگیره؟ نه دوست عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد، نه برای کانادا مهمه اگر با حجاب باشه عکس نه برای ایران مهمه اگر بی حجاب باشه عکس ( کلن به ایران ربطی نداره، شما با پاسپورت ایرانیتون رفت و آمد میکنید به ایران نه کارت پی آرتون) بنابراین این قضیه صرفن یه چیز شخصیه.
بالاخره ما هم یه رنگی عوض کردیم. پراسس استارت ما هم بتاریخ 30 دسامبر 2014 ثبت شد. آفیسر سی سی ناک 5125 و گذشت 383 روز. صبر ما در حد صبر ایوب نباشه در حد صبر هاشم دیگه هست!
26-08-2015, 02:56 PM
سلام دوستان
می خواستم بدونم برای گذاشتن اسباب منزل جایی یا انباری را سراغ دارید?
26-08-2015, 02:56 PM
دست مریزاد به پاریسی ها امروز دست به صورتی شدن انشالا همین چن رور میرن تو کار رنگ آمیزی آبی آقایون و خانمها تبریک
|
|