30-04-2015, 02:17 PM
(30-04-2015, 01:43 PM)'nasim827' نوشته:من راجع به لینکداین اصلا شوخی نداشتم و قصد القا کردن استرس هم نداشتم. فقط چیزی که به نظر خودم می رسید و به اشتراک گذاشتم. و اصلا هم بعید نمی دونم که سایت لینکد این چک بشه. اگه این طور باشه که مبنایی نداره و موثق نیست پس اون دوستی هم که از سفارت با محل کارشون تماس گرفته شد و با مدیرشون صحبت کردند هم نمی تونه موثق باشه. از کجا معلوم آبدارچی جواب تلفن رو نداده باشه؟! لطفا لحن صحبتتون رو اصلاح کنید و کسی رو متهم به کاری که حتی نیتش رو هم نداشته نکنید.
در مورد ایرانی بودن افیسر هم دوستان قبلا با طنز با موضوع برخورد کرده بودند و در همین حد طنز هم من باهاش برخورد کردم که کاملا مشخص هست.
امثال شما دیگران رو از به اشتراک گذاری نظرشون (که اساس این سایت هم همین هست) پشیمون می کنند.
درود به شما من فکر نمی کنم لحن صحبتم بد بوده باشه، شاید برداشت شما این شکللی بوده. من گفتم که بچه ها نگران نشن، اینجوری که شما عرض کردین چک می کنن بدترم هست که از فردا دیگه نه کسی اینجا میاد حرفی بزنه نه جدولو آپدیت می کنه چرا ؟!! چون ممکنه از سفازت یکی نشسته حرفای ما رو می خونه. گوشه پرونده همه ما هم آیدی های این سایت و سایت قدیم رو نوشتن که آمار رو داشته باشند بدونن کی به کیه!!!!
من به هیچ عنوان قصد بی احترامی به کسی نداشتم اگه شما احساس کردین که این اتفاق افتاده من عذر خواهی می کنم. هدف همه ما کمک به همدیگه هست تا مشکلاتمون حل بشه.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
من به هیچ عنوان قصد بی احترامی به کسی نداشتم اگه شما احساس کردین که این اتفاق افتاده من عذر خواهی می کنم. هدف همه ما کمک به همدیگه هست تا مشکلاتمون حل بشه.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.
If you really want to do something, you find a way. If you don't you'll find an excuse