03-06-2015, 02:42 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-06-2015, 02:43 PM توسط sootehdelan.)
(03-06-2015, 12:52 PM)'f_goo' نوشته:به نظر منم سفرهای خارجی رو مدت پاس ریکوئست شدن تاثیر می ذاره. اگه دوستان خوبمون مثل el_kiani2 و sootehdelan و manaeem و بقیه که نسبت به بقیه خیلی زود پاس ریکوئست شدن و همچنین کسایی که مدت طولانی هست منتظر پاس ریکوئستن وضعیت سفرها یا اقامتشون خارج از کشور رو لطف کنن بگن شاید یه چیزای بهتری دستگیرمون بشه.
ضمن اینکه درسته استعلام شاید کار سخت و طولانی نباشه، ولی حتما باید مدتی رو براش تو نوبت بود.
سلام دوستان ، من معتقدم فقط یه عامل اثر گذار نیست و ترکیبی از عوامل مختلف در طولانی شدن روند پاس ریکویست دخیل است .در مورد سفرهای خارجی باید بگم ما فقط یه سفر 10 روزه به یکی از کشورهای همسایه داشتیم ولی فکر میکنم عاملی که باعث سریع شدن پروسه ما شد این بود :
1 - کلیه فرمها با دقت و وسواس پر شد ، هیچ گپی وجود نداشت و به نظرم هیچ شک و شبه ای برای آفیسر باقی نگذاشت
2-ناک ما چندان متقاضی نداشت و به عبارتی سرشون خلوت تر بود.
البته در مورد 2 عامل فوق باید بگم که خیلی با دوستای دیگه فاصله نداشتیم و عامل سوم یعنی بعد از مدیکال ریسیود بود که کار ما سریع پیش رفت و فکر میکنم دلیلش این بود که چون
- من فقط در دو جا و اون هم زیر مجموعه وزارت بهداشت کار کردم که معمولا از نظر تحریم و این مسایل خیلی جای حساسیت برانگیزی نیست احتمالا پروسه سکوریتی چک خیلی وقت نگرفت و احتمالا از سازمانهای کمتری استعلام گرفتند . ضمنا استنباط شخصی من اینه که مرد یا زن بودن اپلیکنت هم شاید اثر بزاره و یه جورایی مردها بیشتر زیر ذره بین هستند . خدمت رفتن و معاف شدن یه مرد هم میتونه اثر گذار باشه .
1 - کلیه فرمها با دقت و وسواس پر شد ، هیچ گپی وجود نداشت و به نظرم هیچ شک و شبه ای برای آفیسر باقی نگذاشت
2-ناک ما چندان متقاضی نداشت و به عبارتی سرشون خلوت تر بود.
البته در مورد 2 عامل فوق باید بگم که خیلی با دوستای دیگه فاصله نداشتیم و عامل سوم یعنی بعد از مدیکال ریسیود بود که کار ما سریع پیش رفت و فکر میکنم دلیلش این بود که چون
- من فقط در دو جا و اون هم زیر مجموعه وزارت بهداشت کار کردم که معمولا از نظر تحریم و این مسایل خیلی جای حساسیت برانگیزی نیست احتمالا پروسه سکوریتی چک خیلی وقت نگرفت و احتمالا از سازمانهای کمتری استعلام گرفتند . ضمنا استنباط شخصی من اینه که مرد یا زن بودن اپلیکنت هم شاید اثر بزاره و یه جورایی مردها بیشتر زیر ذره بین هستند . خدمت رفتن و معاف شدن یه مرد هم میتونه اثر گذار باشه .