24-06-2015, 04:27 PM
(24-06-2015, 03:58 PM)SArAh1983 نوشته: سلام دوستان عزیز
دیشب جواب درخواست GCMS من اومد (44 صفحه PDF!!!!) و بعد از کمک هایی که از دوستان مطلع از جمله debutant و آریو برزن عزیز گرفتم تونستم به یه مفصر متبحر GCMS تبدیل بشم و الان اومدم اینجا اطلاعاتی بدم که کلی تکلیف رو روشن میکنه
اول بگم که من در اسپردشیت Sarah هستم با 329 روز ناقابل انتظار
نکته اول: دوستان عزیز توجه کنید که تقریبا 70 درصد افیسر هایی که آپدیت بچه ها رو فرستادن روی پرونده ی من کار کردن البته در مراحل مختلف و به عناوین مختلف. پس خیلی فک نکنین یه آفیسر کند هست یا تند چون فرستادن آپدیت یه مرحله هست که حالا مال شما دست اون آفیسر خاص بوده.
نکته ی دوم: من در یک شرکت تحریمی کار می کنم و فکر می کردم علت طول کشیدن پرونده ی من طول کشیدن سکوریتی چک هست ولی جالب هست بدونید که حداقل تا قبل از 300 روز اصلن سکوریتی چک من استارت نشده بوده و کلن داشتن روی واجد شرایط بودن من کار می کردن که تازه واجد شرایط شدم بعد از 300 روز!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! لازم به توضیح است که تازه من تو دوتا شرکت بیشتر کار نکردم که سایت دارن و همه چی دارن و شرکتهای بزرگ و معروفی هستن و شرح وظایف منم کاملا مشخص بوده و مرتبط و من نمیدونم اینا این همه مدت دنبال چی بودن و چیو میخواستن کشف کنن که بالاخره کشف کردن خدا رو شکر
نکته ی سوم: Due date برای پرونده ی من 25 نوامبر 2015 زده شده (الهی الهی .... که تا آذر ایران تشریف دارم))) و البته جالبه بدونید که برای مدیکال من Due date دسامبر بوده که همونطور که در اسپرد شیت می بینید من در ژانویه مدیکال گرفتم یعنی ممکنه از Due date که گفتن هم پرونده ی من بیشتر طول بکشه.
نکته ی چهارم: این اطلاعاتی که من از پرونده ام گرفتم خوبیش اینه که دیگه هر روز ایمیلم رو چک نمی کنم و اعصاب خودم رو بهم نمی ریزم و نشستم تا آذر ببینم چی میشه. به شما عزیزان هم توصیه می کنم اگر امکانش رو دارید و البته بالای 300 رفتید (چون قبلش واقعا هیچی توش نیست) درخواست GCMS بدید تا خیالتون راحت بشه و زندگی تون رو بکنید.
در ضمن خانوم nhomaee دوست عزیز من هستن و شک نکنید که اگر پاس ریکوئست بشن جدول رو آپدیت می کنن.
به امید لحظات پر از آرامش بعد از این طوفانی که در دلهامون هست در کانادا
خوش باشید
خیلی خیلی ممنون از اطلاعاتتون ..میشه بگید چه مدت طول کشیدتا ایمیل رو دریافت کنید؟