(19-05-2015, 11:13 AM)'Shahram86' نوشته: سلام دوستان من زنگ زدن سفارت فرانسه گفت به سفارت كانادا بگو ما از ٢٠ اگوست زود تر نمي تونيم بيايم زودترين وقت اخذ ويزا ٢٩ جولاي حالا من چه گلي سر بگيرم و به دفاتر توريستي زنگ زدم گفتن تمام مدارك يك ويزا توريستي شنگن كه ما شالله كم هم نيست و بايد جور كني بعد ببينيم چي ميشه شايد بتونيم برسونيم شايدم نه به نظرتون چه كنم؟
به نظر من شما همین الان به آفیسر عزیز ایمیل بزنید و شرایط رو توضیح بدید. سپس ضمن اعلام آمادگی و اشتیاق خودتون برای شرکت در مصاحبه، بپرسید آیا امکانش هست که مصاحبه در یکی دیگه از ویزاآفیسهای کانادا (مثلا آنکارا که رفتن به ترکیه برای ایرانیها نیاز به ویزا نداره)، برگزار بشه؟
(ضمناً این رو ته ذهن داشته باشید: اصولاً در ایران طوری با ما برخورد شده که همیشه باید گردنمون رو کج کنیم و با ترس و لرز خواستههای بهحقمون رو بیان کنیم. ولی ادارۀ مهاجرت پول پراسسنیگ و هزینههای دیگه رو میگیره که کار راه بندازه. وظیفۀ اونها هست که کار شما را راه بندازن و نمیتونن بگن اومدنِ شما به فرانسه به ما ربطی نداره. پس شرایط رو توضیح بدین و خواستهتون رو مؤدبانه اما محکم مطرح کنید.)
باز آمدم چون عید نو، تا قفلِ زندان بشکنم/ وین چرخِ مردمخوار را، چنگال و دندان بشکنم
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما
اسپردشیت FSW2014 ایرانیان: مشاهدۀ اسپردشیت - ورود/ادیت اطلاعات شما