26-05-2015, 07:51 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 26-05-2015, 07:54 PM توسط shubizkumbuli.)
(26-05-2015, 07:01 PM)'tahayazdani' نوشته: چرا حرف بیخود می زنی شوبیز؟؟ برای خودت حرف در می آری!!!! کی گفته بیمه مرتبط با کار وجود نداشت !! چرا اطلاعات غلط می دی !! اول بدون چی داری می نویسی بعد بیا توهم و امید واهی بده به مردم. نکن آقا جون این کاراروو .. ویزا که زورکی نمیشه که !!!! نظر الکی هم نده که همش اشتباهدوستان این اطلاعات رو من همینجا تکذیب می کنم و همش اشتباهه
آقای رامین من کی گفتم هفته بعد بلیط دارم !!!!!
شما از من راهنمایی خواستی کمکت کردم ... همین . بد کاری کردم ؟!!!!
عجباااااااااااااااااااااااااااااا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من صرفا به این پست خود جنابعالی در تاپیک بیمه fsw 2014 سایت قبلی استناد کردم. پست شماره 106
نقل قول:سلام دوستان
من تو رشته 2172 اقدام کردم برا 2014
الان ایمیل آپدیت و مدیکال هم برم اومده و امروز رفتم آزمایشاتو دادم
تو آپدیت رزومه و بیمه از من خواسته شده
من از سال 85 تا 90 به سی آی سی گفته بودمن که پارت تایم هفته ای 25 ساعت کار می کردم. از 84 تا 88 هم دانشجو بودم و از طرفی هم از سال 89 تا 90 هم یه جای دیگه خودم برای خودم بیمه رد کردم از طریق مغازه یکی از دوستان که از دوستان (کافی نت) اما این یک سال رو به سی ای سی اعلام نکردم و اسمی ازش نبردم چون اونجا که کار نمی کردم و فقط اسمم رد شده بود.
سوالم الان این هست که برای اون 5 سال که پارت تایم بودم الان بیمه ندارم ممکنه امتیازشو حذف کنن؟؟؟
و سوال دوم اینکه به نظر شما من حرفی از اون یک سال بیمه که یه جا دیگه بودم الان تو رزومه و یا در غالب کاور لدر بزنم یا اگه توضیح خواستن بگم؟؟
چون زمانی که دارم کل سواابقم رو می نوسم اون یک سال هم توش هست دیگه.!!
مرسی
در ضمن اگر خاطرتون باشه شما به من پیام خصوصی هم دادید. ولی من به نکاتی که گفتید اشاره ای نکردم و فقط پست public خودتون رو مورد استناد قرار دادم.
شما اگر از پست گذشته خودتون نگران هستید و احتمال میدید به خاطر مسائلی براتون مشکلی ایجاد شه میتونید اون ها رو ریپورت کنید. همین طور اگر پستی که اینجا من گذاشتم رو نگرانید براتون مشکلی ایجاد کنه گزارش کنید تا مدیر این قسمت حذف کنند. باز هم من یادآوری می کنم که به مطالبی که خودتون قبلا به صورت عمومی مطرح کردید استناد کردم و چیز محرمانه ای از شما رو فاش نکردم.