22-05-2013, 10:26 AM
(21-05-2013, 11:40 PM)'jafar3944' نوشته: با عرض سلام من مهندس برق با چهار سال سابقه کا ر در زمینه سیستم های حفاظتی شبکه قدرت میباشم قصد دارم برای گرفتن ویزای کار از کشور المان اقدام کنم ولی نمیدونم که باید از کجا باید شروع کنم خواهش میکنم یه راهنمایی در این زمینه به من بکنی وضمنا نحوه گرفتن ویزا شش ماه کار که در سایت در موردش صحبت شده به چه صورت است
شنیده ها با افراد مشغول در المان به این صورت است که شرایط کاری برای رشته های فنی بخصوص برق و ای تی و مکانیک خووبه...نکته مهم در رابطه با کار کردن اینه که حتما باید زبوون المانی رو مسلط باشید وگرنه شانس بسیار کمی واسه کار هست مگر کار در شرکتهای خارجی مقیم المان که بسیار محدود هست... شروعش هم باید از سایتهای کاریابی در المان به جستجو بپردازید و با کارفرما مکاتبه نمایید سپس گام به گام وارد مسیر خواهید شد. ابتدا باید شغل رو پیدا کنید. همچنین این لینک هم نگاه بندازید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public