20-04-2017, 02:30 AM
من موضوعی رو درباره EO جدید اشاره کنم، فعلا این دستور در مرحله "بررسی" و "اصلاح" هستش و به DHS و DOL و سایر مراکز مرتبط دستور داده شده که "گزارشی" در اینباره تهیه کنند. موضوع دیگه ای که درباره H1B وجود داره، اینه که این نوع ویزا (همانند ویزاهای دیگه) در قانون امریکا وارد شده و برای تغییر (شامل حذف/اصلاح/...) این قانون، باید مراحل مربوطه طی بشه که معمولا مدتی زمان میبره (در بهترین و سریعترین حالت حداقل 2 سال). همونطوری هم که در وبسایت زیر میتونید ببیند، Sen. Grassley, Chuck - R-IA پیشنهاد "اصلاحات" در ویزای H1B رو قبل از ترامپ به کنگره ارسال کرده بود و ایشون تازه دیروز در حالی که کت و شلواری که در مکزیک تولید میشه به تن داشت و کل محصولات برند دخترشون تولید چین، بنگلادش، ویتنام و مکزیک هست، EO جدید با عنوان Buy American, Hire American رو امضا کردند!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.