(11-04-2014, 06:50 PM)'nt_sunshine' نوشته: خوب من رفتم قانون این CPT را تو دانشگاه پیدا کردم و فهمیدم که قضیه به چه شکل هست. ظاهرا وقتی می خوایم بریم رو CPT باید یک درس را به عنوان کارآموزی ثبت نام کنیم که خودش واحد داره و نمره هم داره. و چون درس هستش خوب استاد هم می خواد. اونوقت این استاد باید یک نفر از اساتید دانشگاه باشه یا خود استاد راهنما. واسه همین استاد راهنما این جا نظر می ده. اما نه به خاطر اینکه صرفا بیاد مرتبط بودن کار را با رشته ارزیابی کنه. قراره بعدا یک نمره ای هم بده. به هر حال من چیزی که دیدم اینجا هر کس کاری را پیدا کنه که خود صاحب کار بگه که مثلا به فلان تخصص نیاز داره دیگه اون کار را مرتبط با رشته تشخیص می دن و می ذارن دانشجو بره سر کارش. نمی دونم شاید استادها اینجا زیاد گیر نیستند. ولی من ندیدم کسی کاری را پیدا کنه بعد استادی بیاد بگه کاری که پیدا کردی مرتبط نیست یا سطحش برای level تو پایینه و از این چیزا. مشکل اینه که کار کلا به این آسونی ها پیدا نمی شه. بله... این جوریاست!
سلام و ممنون از پیگیریتون.سوال دیگه ای برام پیش اومده.آخه یکم عجیبه حرفتون!ببینید ارشد و دکترا مگه کارآموزی داره که بخوایم درسش رو برداریم؟ تازه اگرم داشته باشه مگه چندتا داره که مثلا دو تا تابستان در ارشد یا 4 تا در دکترا بریم کارآموزی؟!! میشه اینو بررسی کنید؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم