(29-12-2012, 12:42 AM)Nasim67 نوشته: سلامدرود.
2 تا سوال درباره پر کردن فرم های پذیرش دارم:1-موقع پر کردن فرم های آنلاین، آیا میشه فرم ها رو تدریجی پر کرد؟ یعنی مثلا اطلاعات لازم رو وارد کنیم، CV رو اتچ کنیم، اما به عنوان مثال SOP رو نه و مثلا چند روز بعد این کار رو بکنیم؟یا نه باید تمام ملزومات کامل بشه تا تایید بشه؟
2-برای قسمت ریکامندیشن که باید اساتید مورد نظرمونو معرفی کنیم تا دانشگاه مقصد اطلاعات لازم رو برای اون اساتید بفرستند تا بتونن فرم ها رو برامون پر کنند، چه موقعی هست؟ آیا وقتیست که اپلیکیشن فی رو دادیم و تمام سایر فرم ها اعم از CV و SOP رو اتچ کردیم و کار تموم شده و یا خیر زمان دیگه ای داره؟
مرسی از راهنماییتون
1- بستگی به نوع Application Form دانشگاه داره. حدود 95% دانشگاه ها این امکان رو به شما میدهند که فرم رو بتدریج تکمیل کنید و تعداد کمی هستند که امکان ذخیره کردن فرم وجود نداره و باید یکباره از پر کردن فرم تا Submit کردن رو طی کنید.
2- باز هم بستگی به دانشگاه داره، تعدادی از دانشگاه ها مثل NCSU، OSU، MSU و ... این قابلیت رو دارند که وقتی شما اسم و ایمیل اون افراد رو وارد میکنید، با فشردن کلید Save، ایمیلی به طور خودکار برای اون افراد ارسال میکنند ولی تعدادی دیگه از دانشگاه ها مثل VT یا UGA فقط وقتی که فرم رو Submit کردید برای افراد لیست شده، ایمیل ارسال میکنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.