20-04-2016, 08:48 AM
(19-04-2016, 11:02 PM)trrxreza نوشته: torka و babak غزیز لطفا پاسخ من رو هم بدید
سلام
با توجه به اینکه در این فروم بیشتر موارد تحصیلی مطرح هست بنابراین ممکنه در جواب این سوالات با تاخیر مواجه بشید.
منظورتون دقیقا چه نوع ویزایی هست ؟ EB3 یا توریستی یا ...؟
برای لاتاری واقعا فرق خاصی بین سفارت ها نیست. دوستانی بودن رفتن آنکارا بعد 8 ماه ویزا گرفتن و دبی 7 ماه و ایروان 8 ماه و 9 ماه یا یک سال هم دیدم در انکارا. اینکه کلیرنس کدوم کمتر رو نمیشه دقیق گفت ولی فکر کنم دبی یا ابوظبی (اگر بتونید وقت بگیرید) مناسبتر باشه.
پذیرش راحت تر با کلیرنس میتونه متناقض باشه. مثلا برای ویزاهای تحصیلی آنکارا امن ترین سفارت ولی کلیرنسش طولانی هست.
همه سفارتها افسرهایی دارن که زبان غیرانگلیسی هم بدونن البته عشق اباد ظاهرا مستثنی هست، نگران نباشید.
به نظر من اگر تمام مدارکتون کامل باشه و مورد خاصی نداشته باشین واقعا فرق زیادی ندارن کدوم برین.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.