(28-04-2014, 04:04 PM)'azam1367' نوشته: سلام . من رشته مهندسی نرم افزار خوندم و الان برای mba از یکی از دانشگاه امریکا پذیرش گرفتم بدون فاند
میخوام برای سفارت برم اما نمیدونم با شرایط من کدوم سفارت مناسب تره . مدارک سیسکو هم دارم در ضمن دختر هستم
job offer هم دارم چون در یک شرکت خصوصی کار میکردم زبان انگلیسی هم خوب هستش .
لطفا کمکم کنید بگبد کدوم سفارت برام مناسب تره ؟؟؟ مرسی
سلام
چون فاند نداريد من ايروان رو با شرايط اخير توصيه نمي كنم. انكارا و دبي خوب هستند فقط ممكنه به شما مالتيپل ندن. در اونصورت اگر احتمال يكبار ريجكتي را مي پذيريد ميتونيد اول از باكو اقدام كنيد و بعد از اينكه احتمالا ريجكت شديد انكارا براي مثال. اين راه براي كساني توصيه ميشه كه خيلي روي مالتيپل تاكيد دارند.
نهايتا اين شماييد كه تصميم مي گيريد و من نظرم رو گفتم.
شادزي
چون فاند نداريد من ايروان رو با شرايط اخير توصيه نمي كنم. انكارا و دبي خوب هستند فقط ممكنه به شما مالتيپل ندن. در اونصورت اگر احتمال يكبار ريجكتي را مي پذيريد ميتونيد اول از باكو اقدام كنيد و بعد از اينكه احتمالا ريجكت شديد انكارا براي مثال. اين راه براي كساني توصيه ميشه كه خيلي روي مالتيپل تاكيد دارند.
نهايتا اين شماييد كه تصميم مي گيريد و من نظرم رو گفتم.
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull