09-02-2011, 03:38 PM
(08-02-2011, 11:22 AM)rulany نوشته: سلام خدمت اميد و امين عزيز
من الان دانشجوي ليسانس تو رشته ي برق گرايش الكترونيك هستم و بعد از 6ترم الان فهميدم كه اصلا علاقه اي به الكترونيك ندارم و اين 2ترم رو هم به زور مي خوام تموم كنم. علاقم به قدرت و درس هاي قدرتي مثله ماشين و يا سيستم هاي قدرت بيشتره. اما من قصد دارم براي ارشد تو رشته ي renewable energy يا همون انرژي هاي تجديد پذير اپلاي كنم و تقريبا گزينه ي اصليم همين رشته هست.البته يه نيم نگاهي هم به مخابرات دارم.اما اگر از انرژي هاي تجديد پذير پذيرش بگيرم حتما اين رو انتخاب ميكنم.حالا سوالو يا درخواست مشاوره ام اينه كه بازار كار و همچنين تحصيل در مقطع دكترا در امريكا و كانادا چطوريه؟ در مورد اروپا كه تقريبا خيالم راحته و مي دونم خوبه بازار كارش مخصوصا تو زمينه ي باد. اما در مورد امريكا مي ترسم زياد طرف دار نداشته باشه و يا زياد روش سرمايه گذاري نشه. به نظر شما با ارشد اين رشته امكان اينكه در امريكا دكترا و يا كار كرد؟!!
ممنون
توي آمريكا بيشتر دانشگاههاي دولتي توي اين زمينه معروف هستن و بودجه ميگيرن. ميتونين با يه سرچ كوچيك كلي از اونها رو پيدا كنين. همنطور كه گفتم، فاند زياد در اين زمينه نشاندهنده آينده كاري روشن هم خواهد بود. يه نگاه بندازين به لينكهاي دانشگاههاي چند صفحه اول جستجوي گوگل:
http://www.google.com/search?hl=en&sourc...q=&gs_rfai=