27-04-2013, 05:16 PM
(26-04-2013, 11:06 PM)'armince' نوشته: thegradecafe هم آمار دقیقی نداد
آخه من دنبال اینم که ببینم کیا فاند گرفتن رزومشون رو چک کنم ببین چه شرایطی داشتن و مقایسه کنم
منم به عنوان يك كوچكتر نكاتي رو كه ميدونم بهت ميگم شايد كمكت كنه. من دوستي داشتم شريف درس ميخوند كلي مقاله داشت و 2-3 سالي در جريان كارش بودم. اين دوست بخاطر تافل حدود 80 و GREپايين هرگز موفق نشد خودشو خوب نشون بده و همين جا دكتري داره ميگيره. يكي هم بود از بس سمج بود روزي 100 تا تلفن ميزد با پر رويي به استادا خيلي هم آدم خاصي نبود و مقاله هم نداشت زبانشو برد رو 100 و GRE حدود 320 خيلي زود فاند هم نصيبش شد. تو اگر دنبال ايني الگو پدا كني اصلا ممكن نيست. يكي از دوستام مينيمم دانشگاه رو نداشت استادش دپارتمان رو مجبور كرد بگيرنش و بهش فرصت دادن وربال بشه 300 . اصلا چيزهايي ميبيني كه نميتوني براي خودت الگويي در بياري . من نظر اينه تو اين راه كسي موفق ميشه كه از پا نشينه يا نا اميد نشه. بالاخره دري باز ميشه. حتي من به دوستاني كه فاند نصيبشون نيمشه ميگم دل و بزنيد به دريا بريد اونجا قطعا موفق ميشيد. شادزي [img]images/smilies/tongue.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull