23-01-2015, 01:12 AM
در ضمن coursera یه دوره توسط University of Michigan برگزار میکنه به نام Internet history securtiy and technology خیلی دوره خوبی هستش
کلاس های درس آنلاین دانشگاه های معتبر جهان
|
23-01-2015, 01:12 AM
در ضمن coursera یه دوره توسط University of Michigan برگزار میکنه به نام Internet history securtiy and technology خیلی دوره خوبی هستش
02-02-2015, 12:21 AM
سلام دوستان،
کالج Mt. San Jacinto در کالیفرنیا، کورس آنلاین و رایگانی رو از طریق سایت coursera با عنوان Crafting an Effective Writer: Tools of the Trade (Fundamental English Writing) ارائه داده که به نظرم برای رایتینگ خیلی میتونه مفید باشه. پیشنهاد میکنم اگه تاریخ امتحانتون نزدیک نیست از دستش ندید. این کورس از دیروز شروع شده و تا تاریخ 18 اسفند ادامه داره. برای دسترسی به این کورس میتوانید از این لینک استفاده کنید. موفق باشید ,It matters not how strait the gate .How charged with punishments the scroll :I am the master of my fate .I am the captain of my soul "William Ernest Henley"- The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
01-05-2015, 03:12 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2015, 03:15 PM توسط idin_shafei_nia.)
با سلام و خسته نباشید،
بنده یه سری دورهها در کورسرا گذروندم که یه چندتاییش رو کامل امتحان ندادم یعنی نرسیدم اون لحظه دنبال کنم و بعدن ویدیوهاش رو دیدم کاملا، آیا اسم بردن از این دورهها در پذیرش امتیاز مثبت حساب میشه یا مهم نیست و خنثی است؟ حالا اگر قرار باشه اسم ببرم توی رزومه باید بنویسم یا توی انگیزهنامه یه گریزی بزنم بهشون و اشاره کنم بهشون فقط؟ با سپاس و احترام.
01-05-2015, 03:43 PM
(01-05-2015, 03:12 PM)'idin_shafei_nia' نوشته: با سلام و خسته نباشید، سلام
والا اگه سرتیفیکیشن نگرفتین بنظرم لازم نیست ذکر کنید [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
01-05-2015, 04:13 PM
(01-05-2015, 03:43 PM)'saaaaam' نوشته: سلام سام عزیز،
مرسی بابت جوابت. در حقیقت دوتا سرتیفیکیت از کورسرا دارم. برای همون فنلاند هم میخواستم اقدام کنم حالا اسم بردن از سرتیفیکیت ها در رزومه کار درستی هست؟ یا در انگیزه نامه بگم علاقه داشتم به این فیلد و اینارو در کورسرا گذروندم مثلا؟ اصلا امتیاز مثبتی حساب میشه یا خیر؟ با تشکر فراوان از شما
01-05-2015, 07:22 PM
(01-05-2015, 04:13 PM)'idin_shafei_nia' نوشته: سلام
والا من از استادم پرسیدم در دانشگاه ما بشرط اینکه قبل از گذراندن دوره با استاد هماهنگ کنید جزو واحدهای درسی حساب میشود پس بنظر من ذکرش تاثیر مثبت خواهد داشت [b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
14-06-2015, 10:37 PM
سلام
وقت همگی دوستان بخیر یه سوال داشتم ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند. من کلاس های Coursera رو دارم میگزرونم و بایت یکی از دوره ها پول پرداخت کردم کسی اطلاع داره آیا در نهایت به من به عنوان یک ایرانی مدرک داده میشه یا نه؟ من پول رو از طریق یک ویزا کارت پرداخت کردم اما بعد موقع انتخاب کشور دیدم اونجا هم اسم ایران نیست. من الان یک امریکایی هستم [img]images/smilies/biggrin.gif[/img] کسی تو این زمینه تجربه یا نظری داره؟ سپاس
15-06-2015, 12:08 AM
(14-06-2015, 10:37 PM)'amirsanaii' نوشته: سلام سلام دوست عزیز،
من خودم تا حالا فقط statement of accomplishment گرفتم و دیگه پول پرداخت نکردم برای certificate ها اما بعید میدونم مشکلی باشه و مدرک شما صادر میشه! چون در مدرک یا جای دیگه قرار نیست نامی از ملیت شما برده بشه و بعیده روی این موضوع حساس بشند. اما برای اطمینان تا زمان صدور مدرک، نام کشور رو از پروفایل تون بردارید! (باز هم میگم فقط برای اطمینان بیشتر) ,It matters not how strait the gate .How charged with punishments the scroll :I am the master of my fate .I am the captain of my soul "William Ernest Henley"- The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-
31-08-2017, 02:20 PM
سلام،
لینک زیر حاوی دروس دانشگاه های معتبر هندوستان هست ... امیدوارم مفید واقع بشه ... http://nptel.ac.in/ Do not predict the future, try to shape the future
19-11-2017, 11:26 AM
سلام وقتتون بخیر
سوالی از خدمتتون داشتم. من به تازگی از وجود این کلاس ها اطلاع پیدا کردم.این کلاس ها رو به چه صورت میتونیم ببینیم؟باید به سایت دانشگاه مربوطه مراجعه کنیم؟مثلا دانشگاه دلفت هزینه خاصی باید پرداخت کنیم؟ ببخشید سوالاتم یکم ابتدایی.اینترنت هم سرچ کردم مطلب قابل توجهی پیدا نکردم. ممنون میشم راهنماییم کنید. |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
10 مهمان |