18-03-2012, 09:58 PM
(18-03-2012, 09:18 PM)ahmadpashaei نوشته: قربون شکل همتون.منم که میگم کل قسمتهای دیکشنری رو میخونم با دقت و بعد در دفترچه خودم یا در یادداشتهای هر درس اونها رو مینویسم که شامل کلمه،نوع،فونتیک،معنی فارسی اکثرا که برای دیدنه نه تکرار،بعد به تفکیک مثلا respect اسمش:..... بعد فعلش :...... در همه حالات البته با یک مثال.هم babylon و هم oxford advanced learner's dic بازن رو صفحه. در همین حین کلی لغت هم در دیکشنری میبینم که دنبال اونام میرم.خیلی زمانبر هست ولی از حجم اطلاعات راضیما ولی وسواس نمیذاره که فقط معنی همون کلمه اونم در همون جمله ای که در کتاب دیدمش رو پیدا کنم! بلکه کل لغت رو در دیکشنری با لغات مشابه و مترادف و ارجاعی و بعضا اصطلاحی و ریشه و family و فارسی و ..... میبینم که البته به خاطر gre هم هست و خداییش کلی لغت عجیب قریب تا حالا پیدا کردم.البته همه رو حفظ نیستم ولی یادداشتهاش هست دیگه.نظرتون چیه؟دوست من، فقط خوندن این مراحلی که شما نوشتی، آدم رو کلافه میکنه! چه برسه به اینکه بخوای انجامش هم بدی!
Have Some Fun دوست من! یکم به نظر من متنوع کن روندهای کاری ات رو یا مقداری تغییرش بده، نمیدونم چجوری، ولی اینکار رو انجام بده و گرنه به زودی زود کلا از هر چی زبان خارجه هست کلافه خواهی شد!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.