18-03-2012, 11:39 PM
(18-03-2012, 10:57 PM)ahmadpashaei نوشته: ممنون محمد جان.البته من از درس کلا و ذاتا زده نمیشمااااااااا.این برای وقت کم هست و میترسم efficiency رو پایین بیاره.میگین چجوری لفات رو کار کنم برای هر درس یا متنی؟دقیق بگید فقطدوست من، برای دور از جونت بیماری، دکتر نرفتی که یک نسخه دقیق و کلی میخوای!
من خودم روش خواندنم اینجوریه، کلمات درس (به همراه تلفظ و البته شنیداری از طریق babylon) + املا (همراه با یادگیری معانی مترادف و البته انگلیسی) > خواندن جملات مربوط به کلمات (تحلیل و مرور معانی کلمات در جملات با چیزهایی که متوجه شدم) >؛
- اگر درست بود و جمله با معنی که من یاد گرفته بودم مفهوم داشت > کلمه بعدی...
- اگر نادرست بود و جمله با معنی آموخته شده، مفهموم نداشت > رجوع به معنی فارسی
حالا من نمیدونم که این روش من، روی شما هم جواب میده یا نه! شما باید راه دستیابی به خدای خودت رو پیدا کنی! به تعداد آدم ها این راه ها متفاوت هستند!
(18-03-2012, 04:21 PM)ahmadpashaei نوشته: ... کتاب oxford word skill رو هم نصفه رها کردم.....منگول شدم
(18-03-2012, 10:57 PM)ahmadpashaei نوشته: ممنون محمد جان.البته من از درس کلا و ذاتا زده نمیشمااااااااا.نمیخوام فاز - بدم بهت دوست من، ولی اینکه شما رها کردی فلان کتاب رو یا به قول خودت داری م... میشی!!! ترجمه اش برای من اینه که داری زده میشوی! فقط ما همه عادت داریم یکجورایی خودمون رو توجیه کنیم! مثل خود من که از اول هفته میخوام کتابی رو شروع کنم، هی میگم امروز که فلان کار رو انجام دادم، یا فکرم فلان جا است!
باز هم میگم دوست من، یک مقدار به کارت تنوع بده...تا زمانی که بخوای امتحان زبان بدی (IELTS و GRE) حداقل 6 ماه مونده (اگر شهریور و مهر بخوای امتحان بدی) این باعث میشه که کیفیت و بازدهی کارت در نزدیکی امتحان به شدت افت کنه!
تجربه این مورد رو در مورد دوستان خودم برای امتحان ارشد دارم و با توجه به اون تجربه این نظر رو دادم، حالا باز هم خودت باید تصمیم بگیری عزیز دل
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.