27-09-2012, 10:55 PM
(27-09-2012, 09:38 PM)m.ost نوشته: دوست عزیز اول پیشنهاد میکنم آرامش داشته باشین، من براتون توضیح میدمسلام
اگر شما متقاضی دوره زبان انگلیسی هستین (یعنی برای تحصیل در دوره های زبان دارین میرین) بله وقت اضطراری شامل حال شما نمیشه. شما باید وقت عادی بگیرین. در پست اول این تاپیک نحوه گرفتن وقت عادی توضیح داده شده. در اولین دوشنبه اول هرماه شما میتونین برای ماه بعد وقت بگیرین. یعنی هفته بعد دوشنبه شما میتونین این کار رو انجام بدین. ساعت 10 صبح به وقت ایران(میشه 8:30 به وقت استانبول) باید شروع به تماس گرفتن با این شماره 0017034392317 بکنین. بعد اگر موفق بشین تماس بگیرین یک مدتی هم باید پشت خط باشین تا گوشی رو بردارن.
شما میتونین انتخاب کنین با اپراتور انگلیسی زبان صحبت کنین و یا فارسی زبان، پس نگران این مسئله نباشین.
پین یک شماره هست. اونها در مقابل خدمتی که به شما میدن در این روز 20 دلار پول میگیرن. این پین هم مثل رسیده. شما پول دادی رسید گرفتی. ببینین شما همون ویزا کارت رو دمه دست داشته باشین. بعد اپراتور که گوشی رو برداشت شما میگین وقت مصاحبه میخواین. خودش میپرسه ازتون که پین داری؟ شما میگین نه. بعد میگه کردیت کارت داری (ویزا کارت هم میشه) شما میگین بله. بعد خودش مشخصات کارت رو از شما میپرسه. به اسم کیه. تاریخ اعتبارش تا کیه. کجا صادر شده. بعد شما منتظر میمونین که اپراتور یک شماره پین به شما بگه.
این شماره رو یادداشت میکنین. ولی کاربردی براتون نداره. مگر اینکه مثلا بعد از اینکه شما موفق به گرفتن وقت شدین همون روز دوباره زنگ بزنین و بخواین روز مصاحبه رو عوض کنین. یعنی این 20 دلار که از کارت شما برداشت شده برای یک روز اعتبار داره.
بعد اپراتور وقت های خالی رو بهتون میگه. بعد شما انتخاب میکنین از بینشون.
واقعا چیز سختی نیست، نگران نباشین. خود اپراتور بهتون میگه چی میخواد و چیکار کنین. شما فقط زنگ بزنین بعد اگر گوشی رو برداشتن بگین وقت میخواین. دیگه خود اپراتور راهنماییتون میکنه.
امیدوارم توضیح کافی باشه.
یه دنیا سپاسگذارم...خیالم راحتتر شد ...
فقط اون موضوع که پین یه روز اعتبار داره چیه؟یعنی همون یه روز اول که بهم وقت میده و شماره پین میده ..تا اخر اون روز پین میسوزه؟ پس یه وقت دم در سفارت ازم پین نخوان؟؟؟
یه سوال دیگه ..توی یکی از تاپیکهای دوستان خوندم که برای پرداخت انلاین sevis ویزا کارت رو قبول نمیکنه و اخطار میده ..حالا من که فقط با هزار بدبختی ویزا کارت تهیه کردم.... اگه الان صحت داشته باشه و قبول نکنه الان باید چکار کنم ؟ به کی بگم از کجا پیدا کنم ؟چکار کنم؟
بازم ممنونم دوست گرامی