04-12-2015, 03:24 AM
لطفا جواب بدین منتظرم،برای مصاحبه،دعوتنامه رسمی لازمه یا یک نامه جهت ساپورت مالی و غیره خطاب به سفارت امریکا از سوی فامیلی که تو امریکاست و میخوام برم پیش اون کافیه؟
گرفتن وقت از سفارت امریکا در فرانکفورت
|
04-12-2015, 03:24 AM
لطفا جواب بدین منتظرم،برای مصاحبه،دعوتنامه رسمی لازمه یا یک نامه جهت ساپورت مالی و غیره خطاب به سفارت امریکا از سوی فامیلی که تو امریکاست و میخوام برم پیش اون کافیه؟
05-12-2015, 12:48 PM
(04-12-2015, 02:08 AM)مهمان نوشته: سلام،من عازم المان فرانکفورت هستم،میخوام اونجا به سفارت امریکا مراجعه کنم برای ویزا،میخوام بدونم دعوتنامه رسمی از امریکا لازمه یا فقط یه دعوت نامه شخصی که خود فرد ضمانت کنه و بفرسته واسمو پرینت کنم خطاب به سفارت کافیه؟ برای سفارت امریکا چیزی به عنوان دعوتنامه رسمی برای ویزای توریستی وجود نداره. همون دعوتنامه شخصی کافیه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
23-05-2016, 01:08 AM
سلام من هم عازم آلمان هستم البته شهر هامبورگ و تقاضاي ويزاي توريستي آمريكا رو دارم چند سوال دارم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
١.آيا سفارت آمريكا در آلمان فقط در فرانكفورت است ؟ مثلا در هامبورگ سفارت آمريكا وجود ندارد؟ ٢. من كه مشكل زبان دارم چه انگليسي و چه آلماني روز مصاحبه چه بايد بكنم آيا ميشه فارسي مصاحبه بشم؟ ( البته اونجا دوستاني دارم كه به آلماني مسلط هستن آيا اونا ميتونن كمكم كنند) ٣. من ميخام با يه تير دو نشون بزنم حالا كه به عنوان توريست و گردشبه آلمان دارم ميرم و از همونجا وقت بگيرم براي آمريكا تا دوباره به يه كشور ديگه مثلا دبي اي برم و درخواست ويزا بدم ( صرفه جويي در هزينه) ٤. و آيا واقعا احتمال اينكه المان بهتر بتونم ويزا رو بگيرم بيشتره ؟ البته من ويزا هاي شينگن متعددي دارم
23-05-2016, 10:16 PM
@Elhammani
1- همین طور که در سایت زیر هم میتونید مشاهده کنید، در شهرهای برلین، فرانکفورت، هامبورگ، مونیخ و لایپزیگ هم Consulate امریکا وجود داره https://de.usembassy.gov 2- در این سفارت ها به آلمانی/انگلیسی مصاحبه خواهید شد (تا جایی که من اطلاع دارم، در زمان مصاحبه کسی نمیتونه به عنوان مترجم همراه شما باشه) 3 و 4- در این زمینه ها اطلاعی ندارم. ضمن اینکه توصیه میکنم، سایت زیر رو مطالعه کنید؛ https://de.usembassy.gov/visas/tourism-v...-visitvisa The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
21-07-2021, 12:27 PM
سلام دوستان.من در شهر مونیخ زندگی میکنم و برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کردم میتونم وقت سفارت از فرانکفورت بگیرم؟چگونه میتوان با شماارتباط تلفنی داشت؟
28-07-2021, 03:18 AM
(21-07-2021, 12:27 PM)Sanamin نوشته: سلام دوستان.من در شهر مونیخ زندگی میکنم و برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام کردم میتونم وقت سفارت از فرانکفورت بگیرم؟چگونه میتوان با شماارتباط تلفنی داشت؟ شما اگر در آلمان زندگی میکنید، میتونید از سفارتهای آمریکا در آلمان اقدام کنید، اما چرا از سفارت آمریکا در مونیخ اقدام نمیکنید وقتی که در مونیخ زندگی میکنید؟
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
10-10-2021, 09:00 AM
در مورد سفارت فرانکفورت نمی دونم ولی برای سفارت های اطراف ایران یادمه زمان ما قبول نمی کردند که دانشجو زبان بلد نباشه. یادمه روی فرم I20 که دانشگاه می داد اشاره شده بود که دانشجو میتونه انگلیسی صحبت کنه یا خیر. مترجم فقط برای کیس های مهاجرت خانوادگی است که اون هم سفارت های اطراف ایران خودشون افسری که فارسی صحبت کنه دارند (یعنی اون سفارت ها با اینکه خودشون افسر فارسی دارند دانشجویی که انگلیسی صحبت نکنه را مصاحبه نمی کردند). الان هم بعیده قبول کنند شاید به خاطر محدودیت های کرونا قبول کنند.
(06-10-2021, 12:41 AM)Sanamin نوشته: ببخشید من میخواستم مترجم ببرم.امکانش هست مترجم برد برای ویزای تحصیلی؟ ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
15-10-2021, 04:32 AM
پس به نظر شما کدوم سفارت آمریکا در آلمان راحت تر هست؟فرانکفورت؟برلین یا مونیخ؟کسی از دوستان هست که از آلمان به آمریکا تحصیلی رفته باشه؟من چند تا سوال میخواستم بپرسم ممنون میشم ازکمک هاتون?
15-10-2021, 08:17 PM
می تونید از این لینک با خودشون مستقیم چت کنید (Live Chat) و سوال هاتون رو بپرسید. به دو زبان انگلیسی و آلمانی از ساعت 9 صبح تا 5 بعد از ظهر پاسخ میدن.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
|
|