(04-06-2013, 07:55 PM)'marjan-nl' نوشته: سلام ، خسته نباشید ، من یک مشکلی داشتم ، ۲۵ اردیبهشت ، داداشم با خودش با سفارت هلند در تهران قرار داشتند ، اما به خاطر این انتخابت امتحانات بچها رو زودتر شروع کردند ، داداشم با خانمش به سفارت رفتند ،اما بهشون گفتند بچهها رو چون حضور ندارند نمیشه داخل برید ، یک قراره جدید دوباره بگیرید از طریق ایمیل ، حالا من از ۲۵ اردیبهشت که به سفارت ایمیل دادم و داستان رو بهشون گفتم و خواهش کردم که یک غیر جدید به اینها بعدند هیچ امیلی از سفارت من نگرفتم چند دفعه تا حالا هم ایمیل زدم که باز جوابی به من ندادند من چه باید بکنم بلیت اینها هم برای ۲۰ جون رزرو شده هست لطفا کمکم کنید مرسی
والا من دقیقا متوجه نشدم منظورتون چیه...
چرا به سفارت تلفن نمیکنید؟ معمولا تلفن خیلی بهتر جواب میده...
یکم سخت هست موفق به صحبت شدن اما اگه وقت بزارید میتونید بگیریدشون و اینطوری براشون توضیح بدید... فک کنم کمکتون کنه..
این هم امکان داره که ایمیل اشتباه رو استفاده کنید... غیر از این دو من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه..
در ضمن بیست جون که دو هفته دیگه هست! هلند به این سرعت ویزا میده؟!!
موفق باشید
چرا به سفارت تلفن نمیکنید؟ معمولا تلفن خیلی بهتر جواب میده...
یکم سخت هست موفق به صحبت شدن اما اگه وقت بزارید میتونید بگیریدشون و اینطوری براشون توضیح بدید... فک کنم کمکتون کنه..
این هم امکان داره که ایمیل اشتباه رو استفاده کنید... غیر از این دو من دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه..
در ضمن بیست جون که دو هفته دیگه هست! هلند به این سرعت ویزا میده؟!!
موفق باشید

راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز