24-04-2017, 12:22 PM
(23-04-2017, 03:21 PM)mohammad11 نوشته: والا منم به همبن ادرس ایمیل زدم
ولی auto reply نیومد برام
حالا شما بعد این چند روز براتون ایمیل تایید وقت سفارت اومد؟ بهتون وقت دادن؟
من فقط وقت میخوام برای پیک آپ کردن MVV.
گرفتن وقت از سفارت هلند
|
24-04-2017, 12:22 PM
(23-04-2017, 03:21 PM)mohammad11 نوشته: والا منم به همبن ادرس ایمیل زدم حالا شما بعد این چند روز براتون ایمیل تایید وقت سفارت اومد؟ بهتون وقت دادن؟ من فقط وقت میخوام برای پیک آپ کردن MVV.
24-04-2017, 04:38 PM
سلام ایمرل تایید که نیومده بود
ولی ایمیل تععین وقت خداروشکر اومد بعد از سه روز
01-05-2017, 03:43 PM
باسلام و خسته نباشید
ممکنه یه نمونه متن درخواست برای تعیین وقت مصاحبه برای سفارت هلند باهدف دیدار از یه دوست بزاریدو ممنونم و اینکه اگه خودمون ایمیل بزنیم برای تعیین وقت یا اژانس اینکارو کنه فرقی داره؟
01-05-2017, 07:21 PM
سلام
می خواستم بدونم دعوت نامه "دیدار از فامیل و دوستان" تاریخ انقضا داره ؟ چون روی خود دعوت نامه چیزی نوشته نشده ! مثلا دعوت نامه از المان 3 ماه تاریخ داره
02-05-2017, 09:04 AM
(01-05-2017, 03:43 PM)alireza84 نوشته: باسلام و خسته نباشید سلام اصلا لازم نیست متنی بنویسی. فقط مشخصاتی که به ترتیب زیر خواسته رو بنویس. هیچ متنی هم نمیخواد 1. date of your scheduled travel
2. purpose of your scheduled visit (visit to family/friends – business visa – tourist visa)
3. family name
4. given names
5. passport number
6. telephone number where you can be reached
10-05-2017, 01:03 PM
سلام دوستان
من وقت مصاحبه از سفارت هلند خواسته بودم و این متن برای من اومده چیکار کنم؟ Dear Sir/Madam, Kindly note that due to the processing time of an application (a minimum of 15 days) and the available time slots in the appointment system your applications cannot be completed in time. Please be advised to postpone your trip to a later date. The first available appointment is in EARLY AUGUST. Once you have decided on a new, rescheduled date, you may request for a new appointment. The date and time you will then receive is subject to availability at that moment. In case you wish to re-schedule, please include information regarding all travelling persons in the same email.
13-05-2017, 08:52 AM
(10-05-2017, 01:03 PM)alireza84 نوشته: سلام دوستان خوب همینطوری هم که خودش گفته مثل اینکه شما تاریخ مورد نظر برای مسافرتت نزدیک هستش و تا August هم اینا نمیتونن وقت بدن. برای همین هم میگه کارت سر وقت تموم نمیشه. تنها کاری که میتونی بکنی تاریخ سفرت رو بندازی نیمه دوم August. بهتره زودتر تصمیم بگیری و دوباره ایمیل بزنی برای گرفتن وقت. چون امکان داره همون اوایل August هم دوباره پر بشه. موفق باشی
سلام
دوستان ۱ سوال داشتم. من همراه ۲ تا از دوستام برای ویزای توریستی میخوایم کنیم. سوالم اینه میشه هر ۳ نفرو در یک ایمیل درخواست وقت سفارت کرد یا باید هر ۳ نفر جدا ایمیل بزنن؟ سوال بعدی اینه که وقت گرفتین نرفتیم چی میشه؟ و اینکه اگه از چندتا سفارت درخواست وقت کنیم مشکلی پیش میاد؟ چون با توجه به درخواست زیاد از هلند ما شاید بخوایم از یه کشور عضو شنگن دیگه هم اقدام کنیم که اگه وقت نداد هلند از اون سمت اقدام کنیم چون امکان عقب انداختن برنامه سفر نیست اصلا ممنون
22-05-2017, 07:15 PM
سلام دوستان
من برای گرفتن وقت مصاحبه به سفارت با این آدرس ایمیل زدم teh-app@minbuza.nl بلافاصله ایمیل زیر برام اومد اما بعد گذشت 10 روز هنوز هیچ ایمیلی برای تعیین وقت مصاحبه دریافت نکردم اطلاعات من در ایمیل ارسالی ام کامل بود در خواست من برای گرفتن ویزا برای یه گذراندن یه دوره کتاه در هلند بود. لطفا راهنمایی کنید دوستان. Automatisch antwoord: TEH Schengen visa request Yahoo TEH-APP <TEH-APP@minbuza.nl> To far kakh May 14 at 12:57 PM Thank you for your message. Please note that the possibility for an appointment will be in 10 weeks time from now. - We will answer your request within FIVE WORKING days. - Appointments cannot be changed. - Please do not reply to this message. - Please do not send your requests more than one time. - Please remember to fill in the visa form (see website) and bring it to your appointment. We kindly refer to our website for information document checklists and consular services: https://www.netherlandsandyou.nl/your-country-and-the-netherlands/iran/about-us/embassy-in-tehran Please note that the closure days for the weekend in Iran are Friday and Saturday. [size=undefined] Help save paper! Do you really need to print this email? Dit bericht kan informatie bevatten die niet voor u is bestemd. Indien u niet de geadresseerde bent of dit bericht abusievelijk aan u is toegezonden, wordt u verzocht dat aan de afzender te melden en het bericht te verwijderen. De Staat aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die verband houdt met risico's verbonden aan het elektronisch verzenden van berichten. This message may contain information that is not intended for you. If you are not the addressee or if this message was sent to you by mistake, you are requested to inform the sender and delete the message. The State accepts no liability for damage of any kind resulting from the risks inherent in the electronic transmission of messages. Show original message[/size]
23-05-2017, 09:14 AM
(22-05-2017, 07:15 PM)farkakh نوشته: سلام دوستانسلام منم دقیقا همینطور من میل زدم به دوباره بهشون پرسیدم گفتن سفارت خیلی شلوغه صبر کنید جواب میاد ولی با این اوصاف جوابم بیاد دیگه وقت ها پر شده |
|