28-05-2016, 05:14 PM
(26-05-2016, 11:33 PM)Atlantis نوشته: دوستان سلام، وقت بخیر
چند تا سوال داشتم:
1. وقت ها هرچند وقت یک بار باز میشه؟ آیا هر هفته یکشنبه دوشنبه باز میشه برای رزرو؟
2. الان تو سایت سفارت نوشته برای دریافت ویزای دانشجویی، روز دوشنبه مورخ 30 مه 2016 برابر با 10 خرداد 1395 ساعت 14 به وقت ایران آزاد می گردد. در این زمان ها، وقت هایی برای اواخر ماه ژوئن قابل رزرو است. اما من مطمئن نیستم که بتونم تا اواخر ماه ژوئن مدارکمو حاضر کنم. میخواستم بدونم اگه من قصد داشته باشم اول سپتامبر آلمان باشم، دیرترین و در عین حال ایمن ترین تایم که باید وقت مصاحبه بگیرم به نظرتون کیه؟
3. بنابر تجربه، توی تابستون که پرترافیک ترین زمان گرفتن ویزا هست معمولا متوسط زمان درخواست تا گرفتن ویزا چند هفته/چند ماه هست؟
خیلی متشکرم
1- مشخص نیست روندی ثابت نداره باید همیشه چک کنید.
2- این تاریخ هم ممکنه با مشکلات عدیده ای روبرو بشه بدلیل بدلیل حجم بالای درخواست ها. اما شما در اسرع وقت انجام بده تا حداقل به نوبت بعدی برسید.
3- بستگی داره رشته شما جزو رشته های حساس باشه یا فرم امنیتی رو پر کرده باشید یا خیر که بین 1 ماه تا 3 ماه در نوسانه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public