14-12-2016, 06:07 PM
(14-12-2016, 04:24 AM)mahnam نوشته: ممنون از راهنمایی هاتونسلام. نوع ویزات که شنگنه و توریستی. حتما برو توی سایت سفارت و مدارک مورد نیازش رو چک کن.
انتهای ایمیلی که برام اومده همچن چیزی گفتن :
Please let me know as soon as possible whether you will come.In case you need an original letter for visa application, please provide me an suitable address including telephone number for the courier. Please check with the German embassy possible appointments and processing time before and let me know what would be the earliest possible date for traveling in order to provide the exact time within the invitation letter
حالا من دو تا سوال دارم :
1. باید حتما نامه رو به آدرس پستی من بفرستن ؟ نمیشه نامه رو ایمیل کنن ؟ مورد قبول سفارت نیس ؟
2. من چطور می تونم بگم نزدیک ترین تاریخ واسه مسافرتم کی خواهد بود که اون تو دعوتنامه ذکر کنه ؟ پیش خودشون فکر کردن تاریخ گرفتن ویزامو سفارت بهم میگه ؟
من باید چی جوابشو بدم واقعا ؟!
1. نه بهش بگو پی دی اف رو واست ایمیل کنه و یکی هم به سفارت. (اینو خودشون میدونن)
2. هر چه سریع تر سایت سفارت آلمان رو ببین و شروع کن به درخواست رزرو وقت مصاحبه. فکر میکنم روزهای دوشنبه به صورت آنلاین میتونی وقت بگیری. بازم سرچ کن.
ویزای شنگن رو زود میدن (20 روزه). ولی ممکنه تاخیر هم داشته باشه. بنابراین بجنب.
جوابش رو اینطوری بده: بگو "باشه من بررسی میکنم سفارت رو بهتون خبر میدم."
بعد که جواب سوالات رو پیدا کردی دوباره ایمیل بزن.
سوال داشتی بپرس حتما. موفق باشی.