17-02-2013, 10:45 AM
آیمیل دادم ولی متاسفانه جوابی داده نشد!
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت
|
17-02-2013, 10:50 AM
دوستان من باید تا قبل از 27 مارچ آلمان باشم. ولی هنوز مدارکم رو سفارت سابمیت نکردم (البته مالزی زندگی میکنم). یه نقصی داشت که گفت برو دوشنبه بیا...
به نظرتون ویزا رو به موقع میدن باا توجه به اینکه تو ادمیشن لتر نوشته که 1 آوریل کلاسا شروع میشه...؟ اصلا احتمال ریجکت شدن چقدره؟ و اینکه آیا تاحالا کسی از کشور دیگه ای به جز ایران واسه ویزای دانشجویی المان اقدام کرده؟ و اینکه میدونه مصاحبه دارن کشورهای دیگه هم یا نه؟ ممنون.
17-02-2013, 12:41 PM
(17-02-2013, 10:50 AM)le-ciel نوشته: دوستان من باید تا قبل از 27 مارچ آلمان باشم. ولی هنوز مدارکم رو سفارت سابمیت نکردم (البته مالزی زندگی میکنم). یه نقصی داشت که گفت برو دوشنبه بیا...سلام به احتمال زیا ویزاتون به موفع میاد. اونا خودشون حواسشون به تاریخ شروع کلاساتون هست نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
17-02-2013, 01:09 PM
(17-02-2013, 10:45 AM)H.h نوشته: آیمیل دادم ولی متاسفانه جوابی داده نشد!تقریبا تنها راه تماس با ایشون همین ایمیله ! یه باره دیگه ایمیل بزنین شماره تماسشون هم اینه ولی خیلی بعیده گوشی رو بردارن Tel: (+9821) 3999 1160 یک شنبه تا 5 شنیه . 9 تا 11 نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."
20-02-2013, 09:34 AM
سلامی دوباره،من باز ایمیل دادم،ولی جوابی نگرفتم، امروز سفارت داره وقت میده،نمیشه یه وقت دیگه گرفت؟!
20-02-2013, 04:46 PM
کسی در مورد اینکه اگه از کشورهای دیگه اقدام کنیم واسه ویزا باز مصاحبه داره یا نه اطلاعی نداره؟
20-02-2013, 06:46 PM
(20-02-2013, 04:46 PM)le-ciel نوشته: کسی در مورد اینکه اگه از کشورهای دیگه اقدام کنیم واسه ویزا باز مصاحبه داره یا نه اطلاعی نداره؟والا من دقیق اطلاعی ندارم ولی دوستم از هلند واسه آلمان اقدام کرد مصاحبه "نداشت" البته مصاحبه ای هم تو ایران نداره . در واقع دریافت مدارکه. فقط میپرسه در حد 20 ثانیه انگلیسی راجع به رشتتون توضیح بدین که البته واسه من کمتر از 5 ثانیه طول کشید ! به همین راحتی نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
20-02-2013, 07:00 PM
(20-02-2013, 06:46 PM)amirhossein.gh نوشته: والا من دقیق اطلاعی ندارم ولی دوستم از هلند واسه آلمان اقدام کرد مصاحبه "نداشت"ممنونم. هلند کجا و مالزی کجا! مرسی به هرحال.
11-03-2013, 11:33 AM
1.با توجه به اینکه برگه پذیرش یکی از مدارک لازم برای دریافت ویزا هست ، فقط بعد از دریافت این برگه از دانشگاه باید اقدام به رزور وقت مصاحبه کنیم یا اینکه به طور تقریبی با توجه به تخمینی که از تاریخ دریافت پذیرش احتمالی داریم اقدام به رزرو آنلاین کنیم؟ این سوال رو از این جهت می پرسم چون جواب پذیرش برخی دانشگاه ها دیر میاد و می ترسم به موقع وقت مصاحبه گیرم نیاد.
2. و یه سوال دیگه اینکه همه روزه مصاحبه صورت میگیره یا فقط روزهای مشخصی از ماه های مشخص؟
11-03-2013, 11:56 AM
(11-03-2013, 11:33 AM)'زهرا_ستاره_کوکب' نوشته: 1.با توجه به اینکه برگه پذیرش یکی از مدارک لازم برای دریافت ویزا هست ، فقط بعد از دریافت این برگه از دانشگاه باید اقدام به رزور وقت مصاحبه کنیم یا اینکه به طور تقریبی با توجه به تخمینی که از تاریخ دریافت پذیرش احتمالی داریم اقدام به رزرو آنلاین کنیم؟ این سوال رو از این جهت می پرسم چون جواب پذیرش برخی دانشگاه ها دیر میاد و می ترسم به موقع وقت مصاحبه گیرم نیاد.شما برگه پذیرش اولی رو که گرفتید یه وقت انلاین باید از سفارت بگیرید ولی فقط مطمئن باشید که تا زمانی که وقت مصاحبه دارید همه پذیرش دیگر رسیده باشند تا بتونید تا قبل روز مصاحبه اون هدفی که مایل هستید رو انتخاب کنید. وقت مصاحبه همه روزه نیست و تاریخ خاصی که خود سفارت بهتون اعلام میکنه می باشد. " If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public |
|