11-07-2014, 12:25 PM
(11-07-2014, 12:17 PM)'mohammadbehnam1' نوشته:ممنون دوست عزیز.
من میخوام واسه سال بعد اقدام کنم و این یک سال رو فقط آلمانی بخونم که مدرک زبان رو بگیرم بذارم روش.
سابقه کار که ندارم چون همین ترم فارغ التحصیل شدم.
موارد مشابه قبلی چطور بودن واسه پذیرش گرفتن از این دانشگاه؟
حتما باید معدل بالای 15 باشه؟
با معدل 14.40 و مدرک زبان آلمانی چطور هست وضعیتم؟
دوست عزیز اطلاعات زیادی در مورد این دانشگاه وجود ندارد من یکی دو مورد پیدا کردم که پذیرش شدن معدل 15 به بالا داشتند ولی بنظر من مدرک زبان المانی + یک ایلتس حتی 6 هم باشه + یک سال هم شده سابقه کار داشته باشی تاثیر خوبی روی اپلیکشن شما می گذارد
بنظر من اگه امکان داره در چند واحد باقی مانده خودت حداکثر نمره را کسب کنید تا معدلت را تا میشه بالا ببری و اگه میشه از تبصره شرکت در ازمون برخی از درسها برای افزایش معدل استفاده کنید. لطفا از اموزش دانشگاه خودتان در این مورد سوال کنید
شاد باشید
بنظر من اگه امکان داره در چند واحد باقی مانده خودت حداکثر نمره را کسب کنید تا معدلت را تا میشه بالا ببری و اگه میشه از تبصره شرکت در ازمون برخی از درسها برای افزایش معدل استفاده کنید. لطفا از اموزش دانشگاه خودتان در این مورد سوال کنید
شاد باشید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]