08-04-2017, 09:22 PM
(08-04-2017, 08:58 PM)Torkan نوشته: حالا دوستانی که آلمان هستن شاید بتونن بهتر جواب بدن که البته من در این فروم ندیدم. همه بر اساس تجربیات دیده ها دوستان شنیده ها جواب میدن. معمولا کسانی که این راه را رفته اند و کارشان تموم شده به هیچ وجه وقتشون رو در فرومها متاسفانه هدر نمیدن!بله کاملا درست میفرمایید. ای کاش دوستانی که تجربه واقعی رو دارن هم تجربیاتشون با دیگران در میون بذارن چون قبلا از رفتن به هیچ عنوان نمیشه دید درستی نسبت به شرایط داشت. البته یک نکته حداقل در مورد آلمان برای من خیلی جالب بود که خیلی به ندرت افراد غیر آلمانی استاد دانشگاه هستند برخلاف آمریکا یا کانادا که خیلی از اساتید خارجی هستند. بنابراین احساس میکنم دکتری در کشوری مثل آلمان الزاما باعث نمیشه شخص بتونه تو محیط آکادمیک به مدارج بالا برسه بنابراین ارشد مجدد و جذب صنعت شدن منطقی تر به نظر میاد. از طرفی دکتری خوندن هم ممکن باعث بشه شخص over qualified بشه و عملا شانس اشتغال رو حتی کمتر هم بکنم. ممنون میشم اگر دوستان نظر بدن که آیا واقعا این استدلال صحیح هست در مورد آلمان یا به صورت عمومی اروپا.
شما فکر میکنید عقب گرده ولی شما ارشد بگیرید با توجه به اینکه مقیم هستید حداکثر 3 سال بعد کار میگیرید ولی اگر دکتری بخونید حداقل 4 سال تازه دکتری تموم میشه.
اگر هدفتون آکادمی هست دکتری برید اگر صنعت هست مستر