21-01-2014, 03:03 AM
(21-01-2014, 01:25 AM)'Babak' نوشته: تقریبا همه دانشگاهها نیاز دارند که شما حتما مدارک رسمی رو بهشون ارائه بدید و در این زمینه چندان راه نمیان، اما با توجه به این که شما خودتون در امریکا هستید، شاید بد نباشه که به این دانشگاههایی که مد نظرتون هست (و احتمالا نزدیک محل زندگیتون هستند) حضوری مراجعه کنید و مدارکی که الان در دست دارید رو بهشون نشون بدید و شرایطتون رو هم توضیح بدید و ازشون راهنمایی بخواهید که چکار میتونند برای شما انجام بدند. تقریبا همه دانشگاهها دفتری دارند که امور پذیرش دانشجویان خارجی رو انجام میده و اونها احتمالا میتونند بهتون کمک کنند. شاید همین مدارک فعلی شما رو بپذیرند.
البته این رو هم در نظر داشته باشید که دانشگاه UCSD دانشگاه بسیار خوبیه و گرفتن پذیرش از این دانشگاه حتی با داشتن مدارک رسمی هم ساده نیست و باید شرایط بسیار خوبی داشته باشید.
سلام. واقعا ممنونم از اینکه جواب من را میدید.
واقعیتش من با اونها تماس گرفتم و مدارکم را ضمیمه کردم به ایمیلشان و آن ها به من گفتند که ما خیلی از دانشجویان دانشگاه آزاد را در دانشگاه خود پذیرش کرده ایم و هیچکدام این مشکل را نداشته اند و فقط دانشجویان سراسری مشکلاتی برای آزاد کردن مدرک خود دارند. ولی من نمی دانم دانشجویان دانشگاه آزاد چطور مدرک خود را گرفته اند؟ از طرفی دیگر به غیر از پذیرش در دانشگاه، با چند دفتر ارزیابی ریز نمرات هم از قبیل Wes و دو سه جای دیگر ارتباط برقرار کردم و آنها نیز نیاز به ترجمه مدرک دارند. فقط دفتر Academic Evaluation Services در جواب گفت که با همین مدارک امکان ارزشیابی می باشد ولی آیا این دفتر اعتبار خوبی دارد؟ چون من فکر می کنم بیشتر دانشگاه ها WES را قبول دارند. آیا همینطوره؟ اصلا برای پذیرش در دانشگاه نیازی به ارزشیابی ریزنمرات هست یا خود دانشگاه ها انجام میدهند؟ واقعا گیج شده ام کمکم کنید[img]images/smilies/cry.gif[/img]
واقعیتش من با اونها تماس گرفتم و مدارکم را ضمیمه کردم به ایمیلشان و آن ها به من گفتند که ما خیلی از دانشجویان دانشگاه آزاد را در دانشگاه خود پذیرش کرده ایم و هیچکدام این مشکل را نداشته اند و فقط دانشجویان سراسری مشکلاتی برای آزاد کردن مدرک خود دارند. ولی من نمی دانم دانشجویان دانشگاه آزاد چطور مدرک خود را گرفته اند؟ از طرفی دیگر به غیر از پذیرش در دانشگاه، با چند دفتر ارزیابی ریز نمرات هم از قبیل Wes و دو سه جای دیگر ارتباط برقرار کردم و آنها نیز نیاز به ترجمه مدرک دارند. فقط دفتر Academic Evaluation Services در جواب گفت که با همین مدارک امکان ارزشیابی می باشد ولی آیا این دفتر اعتبار خوبی دارد؟ چون من فکر می کنم بیشتر دانشگاه ها WES را قبول دارند. آیا همینطوره؟ اصلا برای پذیرش در دانشگاه نیازی به ارزشیابی ریزنمرات هست یا خود دانشگاه ها انجام میدهند؟ واقعا گیج شده ام کمکم کنید[img]images/smilies/cry.gif[/img]