(04-04-2015, 03:26 PM)'shubizkumbuli' نوشته:سلام
1. توصیه میشه که گردش حساب سه ماهه با یک توضیح خیلی مختصر راجع به منبعش بدید. جواب طوری باشه که اگر در آینده توضیحات بیشتر خواستند بتونید توجیه کنید.
2. تو این مرحله خیلی مهم نیست. گردش رو بفرستید. حساب شارژ شده رو تا به حال این ویزا آفیس گیری نداده. اگر گیری دادن یه فکری باید بکنید. برای همین تو جواب سوال یک دقت کنید که توجیه پذیر باشه.
3. ---
4. اگر ازتون بخوان باید بدید. فعلا که این ویزا افیس از کسی نخواسته و اون متن برای آنکارا و ورشو بوده.
5. جواب سوال یک رو بخونید.
6. به نظرم از تاریخی که اونا درخواست دادن میتونه باشه، حالا اگر دیرتر هم بدید مشکلی نیست فکر نمی کنم گیری بدن سر یک ماه. ولی خیلی هم نباید تابلو باشه دیگه :-D
سلام دوباره:
2) من متوجه نشدم بالاخره رابطه اون مبلغ تمکن مالی با گردش حساب چیه؟ یعنی گردش هر چی باشه حتی زیر اون مقدار قبوله و اینا ربطی به هم ندارن؟
3) درباره این سوال نظرتونو نگفتین. اینجا جای پرسیدنش نیس یا نظری ندارین؟
کلا متاسفانه چون این آپدیتا جدیده و خروجی نداشته یه خورده مبهمه و معلوم نیس تیریپ آفیسرا چیه.
در ضمن رفقا ساعت سایت هنوز مث قدیمه و یه ساعت عقبه. مسوولان لطفا رسیدگی کنن.
2) من متوجه نشدم بالاخره رابطه اون مبلغ تمکن مالی با گردش حساب چیه؟ یعنی گردش هر چی باشه حتی زیر اون مقدار قبوله و اینا ربطی به هم ندارن؟
3) درباره این سوال نظرتونو نگفتین. اینجا جای پرسیدنش نیس یا نظری ندارین؟
کلا متاسفانه چون این آپدیتا جدیده و خروجی نداشته یه خورده مبهمه و معلوم نیس تیریپ آفیسرا چیه.
در ضمن رفقا ساعت سایت هنوز مث قدیمه و یه ساعت عقبه. مسوولان لطفا رسیدگی کنن.