06-04-2015, 02:19 PM
(06-04-2015, 02:08 PM)'shubizkumbuli' نوشته:تو مرحله اول نمیخوان proof رو. اگر بخوان تو مرحله بعدی میخوان. پاریس هم ندیدم از کسی بخواد اصلا تا این لحظه! فقط اگر سوال پرسیدن در حدی جواب بدید که بتونید بعدا مدرک براش ارائه کنید اگر خواستند.
برای مثال اگر بگی 1 سکه ربع عمه عروس داد و 1 سکه کامل عمه خودم. پس عمه من بهتر بود و وارد دیتیل شی، اونوقت فاکتوری که میدی احتمالا تعداد سکه ها هم باید بخونه با ادعات. ولی اگر بگی تعداد سکه کادوی عروسی به اضافه حقوق بوده، این احتمال هست کی پیگیری نکنند بیشتر و اگر پیگیری هم بکنند میتونی سر فرصت با دقت خودت یه تعدادی رو حساب کنی و بدی و شر قضیه رو کم کنی از سرت.
توصیه من اینه که پولت رو به رخ ویزا آفیس نکشی [img]images/smilies/tongue.gif[/img] جدا از شوخی هر چی به رقم درخواستی اونها نزدیک تر بهتر و گیر کمتر!نگو اگر proof خواستید خبر بدید. بگو اگر سوالی داشتید بپرسید! این خیلی بهتره!
ممنون از راهنماييتون واقعا گيج شده بودم. همون توضيح كلي ميدم و ميگم اگر سوالي داشتيد بگيد. البته در كل اميدوارم ايميل آپديت دوم دريافت نكنم. [img]images/smilies/confused.gif[/img]