06-03-2018, 05:41 PM
(06-03-2018, 04:23 PM)NooshS نوشته: سلام دوستان. من می خام برای اردیبهشت از سفارت آمریکا تو ارمنستان وقت بگیرم. هنوز I-20 رو ندارم. من می تونم فرم DS رو ناقص پر کنم و با اون وقت بگیرم؟ بعد با توجه به اینکه فرم DS یک ماه تو سایت هست من اگر فایلش رو دوباره بعد از ۱ ماه آپ کنم مشکلی پیش میاد؟دوست عزیز سلام
خیلی ممنونم.
برای گرفتن وقت از سفارت، شما تنها به application ID که همون صفحه ی اول پر کردن فرم ds-160 میگیرید، نیاز دارید؛ اگرچه که من شنیدم بهتره دو-سه صفحه اول رو پر کنید (خودم پر کردم اما اینکه ضروری هست یا نه رو نمیدونم ) و وقت سفارت رو بگیرید که نگرانی از بابت پرشدن وقتها نداشته باشید. (برای پر کردن صفحات هشتم به بعد نیاز به اطلاعاتی که در I-20 قید میشه خواهید داشت. )
اما در خصوص پر کردن فرم بهتره حداقل هفته ای یکبار تغییری در فرمتون ایجاد کنید؛ فکر میکنم موقع پر کردن فرم این اخطار رو میگیرید که اگه به مدت یه ماه در فرم تغییری ایجاد نشه فرم از دسترس شما خارج خواهد شد و مجبور میشید فرم جدیدی رو پر کنید در این صورت چون وقت سفارت رو با شماره ی ds-160 قبلی گرفتید باید حتما با سفارت مکاتبه کنید و این مطلب رو اطلاع بدید.
پ.ن.1 اگه اشتباه نکنم فرم سه ماه اعتبار داره نه یک ماه، من از تاریخی که ds رو باز کردم تا دو یا سه روز به زمان سفارتم اون رو submit نکردم و در حال اپدیت کردنش بودم که تقریبا چیزی حدود دو ماه و نیم شد.
پ.ن.2 موقع پر کردن فرم ds-160 حتما حتما application ID رو جایی ثبت کنید، برای دفعات بعدی ورود، باید این شماره رو به اضافه پاسخ سوالی که به عنوان back up انتخاب می کنید بخاطر داشته باشید.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive