29-04-2014, 12:53 AM
مبلغی که برای BS ریختین کافی هست و مشکلی نداره. در مورد هزینه پست بعضی از دانشگاه ها که یک مقدار خسیس هستند برای پست به خارج از آمریکا از متقاضی پول می گیرند ولی برای داخل آمریکا خیر. در نتیجه به نظرم شما بهشون بگین که آدرس یکی از آشناهاتون (همون دوستتون) رو در آمریکا میدین که ایشون خودشون پست کنند. اگر حضوری قبول می کردند که ایشون می تونند حضوری هم برای گرفتن I-20 اقدام کنند. در مورد هزینه 300 دلار که بیعانه ثبت نام در دانشگاه هست وقتی که ویزا رو گرفتین می بایست انجام بدین چون معلوم نیست بتونید ویزا بگیرید و در این صورت 300 دلار شما از دستتون رفته. این کار رو فردی انجام میده که یا مقیم باشه و از حضورش در آمریکا مطمئن باشه یا هم کسی که از کشور جهان اولی باشه و با احتمال معقولی بدونه که با داشتن I-20 ویزاش رو خواهد گرفت.
در مجموع به نظرم بقیه مدارک به غیر از هزینه پست و بیعانه ثبت نام رو بفرستین و بهشون بگین که آدرس یکی از آشناهاتون رو در آمریکا میدین که خودشون I-20 رو پست کنند و 300 دلار رو هم به مجردی که ویزا رو گرفتین و از اطمینان حاصل کردین که می تونید به دانشگاه برین پرداخت می کنید. مگر اینکه این پول ها براتون خیلی چشگیر نباشه!
در مجموع به نظرم بقیه مدارک به غیر از هزینه پست و بیعانه ثبت نام رو بفرستین و بهشون بگین که آدرس یکی از آشناهاتون رو در آمریکا میدین که خودشون I-20 رو پست کنند و 300 دلار رو هم به مجردی که ویزا رو گرفتین و از اطمینان حاصل کردین که می تونید به دانشگاه برین پرداخت می کنید. مگر اینکه این پول ها براتون خیلی چشگیر نباشه!
(28-04-2014, 10:25 PM)'rud' نوشته: فردا من BS رو می گیرم فقط تو یه فرم از طرف دانشگاه نوشتهNotice:من حتماً باید مورد b رو پرداخت کنم برای دریافت I-20? چون به من گفته شده بود الان لازم نیست ولی تو این بند می خواد مثل اینکه؟ حالا اگه من الان پرداخت نکنمI-20 رو صادر نمی کنند؟
To receive your I-20 you MUST submit:
a. Completed I-20 Request form
b. Tuition deposit-300$
c.Fee for postage
d.All other financial documents
e. Copy of passport
در بند c، هزینه پست حدوداً چقدره؟ کلاً این بند رو توضیح می دید بیشتر؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -