(25-02-2014, 09:40 PM)'johnny_depp' نوشته:سلام
من برای ویزای دانشجویی امریکا می خوام برم ولی چنین موردی برای کشور امریکا پیدا نکردم در سایت. لطفا اگر هست معرفی کنید و اگر هم نیست لطف کنید بگید چه تفاوت هایی داره؟ یعنی فقط باید بجای کانادا از امریکا استفاده کنم؟
دوست عزیز معمولا اکثر دانشجو ها واسه ویزای امریکا پشتیبان مالیشون پدرشون هستن (خیلی به ندرت تو حساب خودشون میذارن دانشجوها پول رو) و در نتیجه نیازی نیست که تعهد محضری داشته باشین چون اسم پدرتون تو پاسپورت هستن و فامیل هم همونه و مشخصه همه چی. معمولا اگر فرد دیگری حامی باشه هم نیازی به این نامه نیست چون تو سفارت میپرسن از شما و شما هم همون جوابی که قبل رفتن به سفارت تو فرم های برای مثال ds160 یاds2019 پر کردین (نوشتین که حامی مالی کی هستش) همون رو میگین و اونا هم قبول میکنن.
البته اگر به نظر من فردی غیر از پدر و مادر میخواد حامی باشه بهتره وکالت محضری داشته باشین و مشکلی نخواهد داشت.
به قسمت مربوطه برین.
هرچند اکیدا توصیه دارم اگه دانشجویی میرین پدر و یا مادر حامی مالی باشن(یعنی bs به نام اونا باشه)
بااحترام
البته اگر به نظر من فردی غیر از پدر و مادر میخواد حامی باشه بهتره وکالت محضری داشته باشین و مشکلی نخواهد داشت.
به قسمت مربوطه برین.
هرچند اکیدا توصیه دارم اگه دانشجویی میرین پدر و یا مادر حامی مالی باشن(یعنی bs به نام اونا باشه)
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.