29-01-2013, 07:42 PM
(28-01-2013, 01:18 AM)a_aroosha نوشته: با سلامسلام به شما دوست عزیز
من فارغ التحصیل مدیریت بازرگانی (بازاریابی بین الملل) هستم. موضوع پایان نامه م: تهیه و تدوین مدل پیش بینی رفتار مصرف کنندگان در بازار فرش تهران (رگرسیون چندگانه) هست.
دنبال یه موضوع خوب واسه مقاله آی اس آی و گرفتن فاند هستم. می خوام بدونم پیش بینی رفتار مصرف کننده جزء موضوعهایی هست که دانشگاههای خارج بهش علاقه داشته باشند. خودم سرچ کردم 50 -50 بود.
و اینکه واسه گرفتن مقاله ها از سایتهای الزویر و امرالد و ... چه کار کنم؟ چون فارغ التحصیل هستم دسترسی به پسورد ندارم.
کلا باید عرض کنم که توی حوزه مارکتینک و رفتار مصرف کننده خیلی راحت نیست فاند پیدا کردن برای اینکه ایران خیلی جلو نیست توش و از رشته های خیلی خیلی پر طرفدار هست و خیلی رقابت توش زیاده... اینکه شما از یه روش آماری استفاده میکنید (اگرچه خیلی پیچیده نیست اما بازم ریاضیه) این خیلی خوبه و کمک میکنه چون ابزار های ریاضی رو بلد بودن خیلی فاکتور خوبیه... (معمولا اونایی که مارکتینگ یا بیزینس خوندن توی ریاضی خیلی ضعیفن...)
اگه دنبال موضوع خوب هستید برای آی اس آی یه مقدار روی مسایل اقتصادی بیشتر وارد بشید به نظر من یکم بهتره... مثل رفتار مصرف کننده در شرایط مختلف قدرت خرید و اینا... فک میکنم این موضوع جذاب تر باشه برای مقاله هایی که از ایران سابمیت میشه... اما واقعا در این مورد خیلی اطلاع ندارم و این نظر شخصی بود...
برای گرفتن مقاله هم لازم نیست کاری کنید!! جواب شما همینجاست! توی این سایت ما یه تاپیک داریم برای همین کار.. اگه مقاله ای میخاید لینکش رو بزارید، بچه هایی که دسترسی دارن براتون میگیرنش و همونجا میزارن که دانلودش کنید به اینجا سر بزنید...
موفق باشید و خوبه که بچه های حوزه ی مدیریت دارن اینجا بیشتر میشن
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز